A Dexion ismét részt vett Kelet-Közép-Európa régió vezető logisztikai üzleti rendezvényén és találkozott meglévő és új üzletfeleivel

  • Translog 2016

A Dexion ismét részt vett Kelet-Közép-Európa régió vezető logisztikai üzleti rendezvényén és találkozott meglévő és új üzletfeleivel

A Dexion harmadik alkalommal vett részt a TRANSLOG Connect Kongresszus Kelet-Közép-Európa vezető iparágainak szállítmányozási, logisztikai és ellátásilánc-menedzsment rendezvényén.

A rendezvény 2011-es indulása óta a résztvevők száma meghaladta az 500 főt, akik több mint 30 országból érkeztek.

Számos iparág vezető vállalkozásainak döntéshozói – mint például a járműipari, elektronikai, olaj- és gázipari, acél- és nehézipari, kiskereskedelmi, élelmiszer- és italgyártók, FMCG és egyéb vállalatok – vesznek részt a rendezvényen évről-évre, hogy találkozzanak a logisztikai, szoftver-, tanácsadó, szállítmányozó és raktározási szolgáltatások legfontosabb beszállítóival.

Translog 2016

A rendezvény szervezői a minőségi konferenciaprogram biztosítása érdekében szorosan együttműködtek a vezető helyi és regionális szervezetekkel annak érdekében, hogy a konferenciaprogram rálátást adjon az aktuális piaci trendekre a logisztika, a termelés, a beszerzés, az IT, a szállítmányozás, a raktározás és az ellátólánc-menedzsment témakörökben.

A rendezvény keretén belül sor került egy szakmai látogatásra a Szentkirályi Ásványvíz Kft-nél és a Mercedes-Benz kecskeméti üzemében.

A Translog 2016 kongresszuson negyedik alkalommal adták át a kelet-közép-európai logisztikai és ellátólánc-menedzsment kiválósági díját. A díjat a fejlődő kelet-közép-európai régió kimagasló, leginnovatívabb és legrugalmasabb logisztikai és ellátólánc-menedzsment megoldásainak elismerésére és elterjesztésére hozták létre.

A két nap során a Dexion képviselőinek lehetősége nyílt a vezető döntéshozókkal és iparági szakértőkkel előre egyeztetett, személyes üzleti találkozókra, valamint informális kapcsolatépítésre, az üzleti hatékonyság maximalizálása, valamint tartalmas és értékes üzleti kapcsolatok kiépítése céljából.

A TRANSLOG Connect kongresszus nem csak a magyar, hanem a szomszédos román, cseh, szlovák, macedón és szerb piac legfontosabb szereplőit is vonzza, így mint vállalatcsoport, nem csupán számos, meglévő üzletfelünkkel tudtunk találkozni, hanem sok új üzleti kapcsolatot is sikerült kialakítanunk” – mondta Péter Zoltán, a Dexion Magyarország Kft ügyvezetője.

„A Translog 2016 kongresszus az új ötletek, stratégiák és technológiai fejlesztések iparági kollégákkal, szakértőkkel, kollégákkal való megvitatásához egy informális de professzionális üzleti környezetet és kötetlen kapcsolatépítési lehetőséget biztosított.”