Környezetvédelem

  • Környezetvédelem

Környezetvédelem

A Dexion teljes mértékben elkötelezte magát, hogy csökkenti a környezetre kifejtett káros hatásokat. Fenntartható gyakorlati folyamatokat vezettünk be és törekedünk a környezetre kifejtett hatások folyamatos javítására, ezért erőfeszítéseinket az ISO 14001 tanúsítvánnyal tüntették ki. Hiszünk benne, hogy egy fenntartható szemléletmód elsajátítása pozitív hatással van a teljesítményünkre és ezáltal javítja a jövedelmezőséget és támogatja az innovatív megoldásokat, valamint jobb kapcsolatokat biztosít a részvényeseinkkel.

Biztosak vagyunk benne, hogy munkavállalóink tudatában vannak cselekedeteik környezetre való hatásának, és elvárjuk minden alkalmazottól, hogy felelősségteljes magatartást tanúsítson ezirányban. Kérjük őket, hogy járuljanak hozzá a vállalat fenntarthatóságához az energia, a víz és nyersanyagok hatékonyabb kihasználásával, ezzel optimalizálva a természeti erőforrások felhasználását.

Döntésünk, hogy elnyerjük a nemzetközi ISO14001 szabvány tanúsítványát bizonyítja elkötelezettségünket a saját szén-dioxid kibocsátásunk csökkentésére. Ez az akkreditáció egy letisztult és hatékony keretet nyújt a munkafolyamatok megszervezésére és további javítási lehetőségek felkutatására. 

Kulcstermékeink acélból készültek, amely a világ egyik legtöbbet újrahasznosított nyersanyagja, mindazonáltal a gyártási folyamatok alatt elkerülhetetlenül termelődik hulladékanyag. Biztosítjuk a hulladékanyag visszafordítását újrahasznosítás céljából és a termékek újrahasznosítását, ahol lehetőség van rá.

A Dexion környezetvédelmi politikája folyamatosan fejlődik, új és innovatív megoldások után kutatunk, hogy hatékonyabban dolgozhassunk, harmóniában a környezettel.