Minőség

  • Minőség

Minőség

A minőség képezi a Dexion vállalati kultúrájának lényegét és teljesen elkötelezettek vagyunk a kiváló minőségű termékek és szolgáltatások szállításában, bármilyen jellegű tevékenység során. Arra törekszünk, hogy ügyfeleinknek kiváló, termékeink értékesítése előtti, közbeni és utáni szolgáltatásokat nyújtsunk, mindig azt a célt tartva szem előtt, hogy felülmúljuk ügyfeleink elvárásait.

Gyártóegységeink az ISO 9001 nemzetközi minőségtanúsítással működnek, amely a raktározási megoldások megtervezésére, a kapcsolódó szolgáltatásokra és a szerelésre vonatkozik. Elismert tervező csapataink a biztosíték arra, hogy az ügyfél számíthasson rá, mi minden erőfeszítést megteszünk a minőség érdekében.

A Dexion vállalat teljesen elkötelezett a folyamatos fejlesztések mellett, melyet a képzésbe és technológiába való állandó befektetések garantálnak, és amelyeket a létező legjobb műszaki támogatással és vezetési szaktudással segítünk. Üzleti kézikönyvünk nyilvánosan megtekinthető, és bármikor örömünkre szolgál ügyfeleinkkel és szállítóinkkal megbeszélni annak bármely részét.