Mobil Abroncs Tárolás

Termékleírás

Mobil Abroncs Tárolás - Termékleírás - Dexion Abroncs tárolási megoldásaink

Mind a HI 280 Polcrendszermind a  P 90 Raklapos Állványrendszer 

ráhelyezhető mobil alapokra. A hagyományos módszerekkel szemben a mobil abroncstartó állványok jelentősen növelik a rakteret és ideálisan használhatók szűkös raktári alapterület, illetve magas m 2-árak esetén.

 Elektronikus, illetve kézi vezérlésű meghajtó rendszerek

  • Kis helyigényű tárolás
  • Gyors hozzáférés
  • Nagyon nagy létesítmények kialakítására skálázható

Mobil HI 280 Polcrendszer

mobil HI 280 polcrendszer a meglévő padlózatra szerelhető fel, egyszerűen használható és költséghatékony választási lehetőségként.

Akár kézi, akár elektronikus vezérlésű meghajtó rendszerek választhatók. Az elektronikus változat még inkább megkönnyíti a hozzáférést az abroncsokhoz és az állványközök megnyitásához szükséges kód révén megakadályozható az illetéktelen hozzáférés.

Mobil P 90 állványos polcrendszer (MOVO)

MOVO raklapos polcrendszer ideális, ha nagymennyiségű abroncsot kell tárolni, mint pl. egy gyár, vagy kereskedelmi elosztó központ esetén, vagy a nyári és téli gumiabroncsok  cseréjére szakosodott műhelyekben.

Az elektronikusan vezérelt, nagyteljesítményű MOVO mobil állványrendszer elemei a padlózatba süllyesztett síneken futnak és akár 12 méter rakat-magasságig terjedően akár 24 tonna terhelést is elviselnek szakaszonként.  

A változtatható vezérlés választható módozatai egyszerű használatot tesznek lehetővé és amikor az egyes állványközök nyitott állapotban vannak, az ott tartózkodók számára a legkorszerűbb érzékelők garantálják a feltétel nélküli biztonságot. 

Lépjen kapcsolatba velünk és mi segítünk az Önök számára legcélszerűbb abroncstárolási megoldás megtalálásában.