Speciális megoldások

Dexion egyedülálló megoldásokat kínál speciális tárolási megoldásokra is:

Mivel termékeink közel minden iparágban használhatóak, így a lenti alkalmazásokkal csak néhány további speciális területet akarunk bemutatni. Alább találja a kiválasztott megoldásokat.

Teljes termékválasztékunkat a Termékek, vagy Szolgáltatások részben találja honlapunkon.

 • Gépjármű ipari termékek

  Gépjármű ipari termékek

  A gépjármű alkatrészek különböző formái és méretei, a kipufogó csövektől a törékeny szélvédő üvegekig terjedően, nagy kihívás elé állítják a gépjármű alkatrész raktárakat.

 • Megoldasok Termekekkel es Barkacsaruval Kiskereskedok Szamara

  Megoldasok Termekekkel es Barkacsaruval Kiskereskedok Szamara

  Tárolási megoldások az építőipari termékekkel és barkácsáruval foglalkozó kiskereskedők számára

 • Gyógyszeripari tárolási megoldások

  Gyógyszeripari tárolási megoldások

  Ha Ön gyógyszeripari termékeket fejleszt, gyárt, forgalmaz vagy értékesít, az áruk tárolásának feltételei eltérőek és szigorú szabványoknak kell megfelelni.

 • Abroncs tárolási megoldásaink

  Abroncs tárolási megoldásaink

  Az abroncsok optimális tárolásakor az abroncsok maximális mennyiségét kívánjuk tartani a rendelkezésre álló helyen, az abroncsok minőségromlása nélkül, minden évszakban hatékony és ergonómiailag helyes anyagmozgatást fenntartva.

 • Lean gyártás

  Lean gyártás

  A legfőbb cél a hibaarány csökkentése, az ergonómia és a munkafolyamat javítása, a gyártási optimum szintjének fenntartása és általában egy jól szervezett környezet biztosítása minden megmunkálási fázisban.

 • Elektronikus kereskedelem

  Elektronikus kereskedelem

  Az online vásárlások színvonala minden évben emelkedik és az elektronikus kereskedelmi szektor gyorsan növekszik. A vállalkozásoknak manapság rövid szállítási határidőt kell kínálniuk, alacsony hibaaránnyal kell működniük és kiváló szolgáltatási szintet kell nyújtaniuk.

 • Élelmiszeripar és italgyártás

  Élelmiszeripar és italgyártás

  Azok a kihívások, amelyekkel az élelmiszer- és italgyártó ipar szembesül, szükségessé teszik a meglévő tárolóhelyek maximalizálását, különböző tárolási hőmérsékletek fenntartását és a reagálást a gyorsan forgó raktárkészletre a higiéniai előírások és a termékek követhetőségéne...

 • Polcok és szekrények hajókba

  Polcok és szekrények hajókba

  A rendszer nagy teherbírású, változatos termék, amely többféle méretben rendelhető, ami az ügyfél igényeinek megfelelő egyedi megoldások kialakítását teszi lehetővé.

 • Szeizmikusan aktív területeken

  Szeizmikusan aktív területeken

  Olyan helyeken, ahol fennáll a szeizmikus aktivitás veszélye, a raklapos állványokat speciálisan kell megtervezni, méretezni és telepíteni, hogy azok felborulás ill. anyagi és személyi sérülés okozása nélkül ellenálljanak egy esetleges földrengés hatásainak.