Raklapállványok

Lehetőségek széles tárháza!

Raklapállvány-rendszerünk flexibilitásának és a tartozékok széles skálájának köszönhetően könnyen alkalmazkodik az Ön speciális igényeihez.

A hagyományos soros állványrendszertől a keskenyfolyosós rendszeren keresztül egészen a  többszintes vagy gördíthető raklapállványokig, rendszereink ideális megoldást kínálnak.

 • Hagyományos soros raklapállvány

  Hagyományos soros raklapállvány

  Még mindig a raklaptárolás legnépszerűbb formája, mivel egyidejű hozzáférést biztosít minden rakathoz, valamint minden típusú rakat raktározására alkalmas.

 • Gördíthető raklapállvány

  Gördíthető raklapállvány

  Csökkentheti a raktárépület építési költségeit, vagy jobban kihasználhatja a meglévő raktárterületet. A MOVO, a Dexion gördíthető raklapállványa az optimális megoldás.

 • Keskenyfolyosós raklapállvány

  Keskenyfolyosós raklapállvány

  A keskenyfolyosós tárolás egyesíti a két előnyt: a helytakarékosságot és a gyors hozzáférési lehetőséget.

 • Kihúzó Egység

  Kihúzó Egység

  A Raklap Kihúzó Egység segítségével a raklapok –fiókhoz hasonlatosan- kihúzhatók, ill. betolhatók, akár 1000 kg teljes terhelés esetén is.

 • Bejárható raklapállvány

  Bejárható raklapállvány

  Ez a tárolási mód ideális megoldás akkor, ha ugyanolyan típusú árukat szeretne nagy mennyiségben tárolni. Akár 90%-al jobb helykihasználást érhet el.

 • Pallet Shuttle Rendszer

  Pallet Shuttle Rendszer

  Ha nagy sűrűségű tárolási rendszerben gondolkodik, válassza a Pallet Shuttle rendszert. Ez a bejárható raklapállványhoz hasonló állványos rendszer, ami egy rádiós távirányítású, félautomata mozgó kocsit használ a raklapok tárolására és kinyerésére.

 • Push Back raklapállvány

  Push Back raklapállvány

  Különösen alkalmas az áruk nagy mennyiségben történő tárolására. Kevesebb mozgatás szükséges, kisebb távolságokra és akár 75%-al is növelheti a raktárkapacitást.

 • Görgős átfutó raklapállvány

  Görgős átfutó raklapállvány

  Gyors készletforgási sebesség és gyors hozzáférés az egyes rakatokhoz: akár 60%-al kevesebb hely szükséges, mint a soros tárolás esetén.

 • Premierack széles folyosós állvány

  Premierack széles folyosós állvány

  A raklapos tárolás még mindig leggyakoribb formája: az összes raklap korlátlanul elérhető és az összes komissiózó eszköz használható.