Skip to main content

Széleskörű tapasztalatunk, értékes örökségünk és globális hálózatunk miatt nem meglepő, hogy speciális tárolási megoldásaink szinte minden iparág számára megfelelő szintre fejlődtek.

Standard termékeinkkel is képesek vagyunk akár a legkülönlegesebb tárolási igények kielégítésére is, de testreszabhatóságuknak köszönhetően azok teljes mértékben meg tudnak felelni minden elvárásnak. Az autógyártástól és a légi közlekedéstől kezdve az élelmiszeriparon át a hajózásig nincs olyan ágazat, amely számára még ne dolgoztunk volna ki megoldásokat.

Mindezeken felül a számos elérhető kiegészítővel és opcionális extrával mindig biztos lehet abban, hogy raktára hatékonysága optimális, biztonsági és védelmi szintje a legmagasabb szintű, továbbá hogy egy lépéssel az iparági trendek, előírások és gyakorlatok előtt jár.

Független logisztikai szolgáltatók

Amennyiben az Ön cége független logisztikai szolgáltatásokat nyújt, olyan optimális tárolási megoldásokra van szüksége, amely garantálja a tárolt áruk rugalmas és biztonságos elhelyezését és egyúttal a gyors hozzáférést.

Bővebben…
Járműgyártás

Ha járműipari műhelyt üzemeltet nagy mennyiségű pótalkatrész biztonságos, hatékony mégis könnyen hozzáférhető elhelyezéséről kell gondoskodnia.

Bővebben…
Élelmiszeripar

Az élelmiszeriparban dolgozik? Minden kétséget kizáróan folyamatos nyomás alatt áll, hogy maximálisan ki tudja használni a rendelkezésére álló helyet. Segíthetünk benne?

Bővebben…
Lean gyártás

A legtöbb termék minőségét, amit felhasználóként megvásárolunk, a gyártási folyamat határozza meg.

Bővebben…
E-kereskedelem

Akár hagyományos értékesítéssel foglalkozik, akár új online boltot működtet, ugyanazokkal a kihívásokkal kell szembenéznie.

Bővebben…
Gyógyszeripar

Függetlenül attól, hogy gyógyszeripari termékek fejlesztésével, gyártásával vagy forgalmazásával foglalkozik, testre szabható termékeink megfelelnek a gyógyszeripar legszigorúbb biztonsági és tárolási követelményeinek is.

Bővebben…
Garázsok és műhelyek

A két legfontosabb szempont egy garázs vagy műhely berendezésének kialakítása során a gazdaságosság és az ergonómia. Az alábbiakban kisebb és nagyobb dolgok biztonságos vagy pormentes tárolására talál megoldásokat.

Bővebben…
Építőipari termékek

Ha építőipari termékekkel foglalkozik, jól ismeri az azzal kapcsolatos kihívásokat. Különféle méretű, sok esetben nehéz terméket kell tárolni és egyúttal be is kell tudni mutatni őket értékesítés előtt.

Bővebben…
Halászat

A halászati iparban kihívást jelent olyan tárolási megoldást találni, amely egyszerűen az igényekhez igazítható és folyamatosan könnyű hozzáférést biztosít egy gyorsan változó környezetben.

Bővebben…
Ruházati cikkek

A sikeres üzlet kulcsa az egyszerű rendelés-feldolgozási és a hatékony visszatérítési folyamat, valamint a következetes, jól működő logisztikai rendszer.

Bővebben…