Skip to main content

Megoldásainkat az Ön igényeinek megfelelően fejlesztjük

A Gonvarri Material Handling minden olyan termékkel, megoldással és kiegészítővel rendelkezik, amire szüksége lehet a raktárában rendelkezésre álló összes terület legjobb kihasználásához.

Legyen szó egy új épületről, felújításról vagy átalakításról, a Constructor Group a logikus választás, ha megbízható, idő- és költséghatékony tárolási megoldásra van szüksége.

Mit szeretne tárolni?
Válasszon az alábbi lehetőségek közül. Amennyiben nem találta meg amit keres, mindenképpen vegye fel velünk a kapcsolatot.

Raklapos állványmegoldások

Dexion raklapos állványmegoldások minden iparág számára. Használja az összehasonlító eszközünket a legmegfelelőbb raktári tárolórendszer kiválasztásához.

Bővebben…
Polcos állványok

Legyen szó akár többszintes vagy gördíthető kivitelről, polcrendszerink széles választéka tökéletes megoldás kisebb méretű dolgok raktárakban és kigyűjtési területeken történő tárolására, rendszerezésére és azonosítására.

Bővebben…
Tárológépek

Amennyiben Ön raktározással vagy tárolással foglalkozik, tudja, hogy mennyire számít minden négyzetméter.

Bővebben…
Karos állvány

Ha biztonságos, áttekinthető tárolási megoldást keres hosszú és nehéz árui számára, próbálja ki méretre gyártott karos állványainkat.

Bővebben…
Terület-optimalizálás

Az üzleti munkafolyamatok és az általános hatékonyság fokozásának központi eleme leggyakrabban egy első osztályú munka- és tárolási környezet kialakítása.

Bővebben…
Kiegészítők

Annak biztosítása, hogy raktára megfelel a legfrissebb jogszabályoknak, kulcsfontosságú a zökkenőmentes működés és a dolgozók biztonsága érdekében.

Bővebben…
Compactus áttekintés

A legtöbb tárolórendszerrel az a probléma, hogy sok helyet kell a közlekedőfolyosókra pazarolni, mert biztosítani kell a hozzáférést az egyes állványokhoz.

Bővebben…
Rácskeretes képtároló állványrendszer múzeumok számára

A por, a fény és a rezgés a raktárban tárolt műtárgyak három fő ellensége. A festmények ebből a szempontból különös veszélynek vannak kitéve, emiatt olyan fontos olyan tárolórendszert választani, amelyet kimondottan ezen értékes és pótolhatatlan műtárgyak védelmére terveztek.

Bővebben…
Sysco áttekintés

Lehet valaha elegendő tárolóhelye? Ha a Sysco rendszert választja, a válasz igen. A Sysco termékcsaládban megtalálható az irodák, irattárak, múzeumok és könyvtárak számára optimális tárolási megoldás – vagyis mindenhova, ahol fontos az állagmegóvás, de szűkös a hely.

Bővebben…
PALOMAT®

A PALOMAT® különféle kivitelben elérhető, hatékony és biztonságos raklapkezelést tesz lehetővé a dolgozók fizikai megterhelése nélkül.

Bővebben…