Skip to main content
2486
Tárolási megoldások a lean gyártási módszerekhez

A gyártás képezi a legtöbb általunk vásárolt és fogyasztott termék lelkét, és ez a folyamat olykor összetett lehet. A hatékony tárolási megoldásra való igény gyakori kihívás, függetlenül attól, hogy Ön a gyógyszeripari, mérnöki, elektromos, gépjárműipari, ruházati vagy élelmiszeriparban tevékenykedik.

2380
Tárolási megoldások az élelmiszeripar számára

Az élelmiszeripart érő kihívások miatt maximalizálni kell a rendelkezésre álló helyet, különböző tárolási hőmérsékleteket kell kezelni és biztosítani kell a gyors készletforgalmat, magas higiéniai szint fenntartása és a termék nyomon követhetőségének biztosítása mellett.

2484
Építőanyag-és barkácsáruházi tárolás

A kihívások, amelyekkel az építőipari termékek és barkácsáruk iparága szembesül, gyakran számos, eltérő méretű, nem egyszer nehéz termék tárolását követelik meg, amelyeket az eladáshoz egyúttal ki is kell állítaniuk.

2379
Tárolási megoldások az elektronikus kereskedelem számára

Az elektronikus kereskedelemben olyan tárolási megoldásokra van szükség, amelyek segítségével könnyen lépést tudnak tartani a piac gyors ütemével és képesek lehetnek rövid időn belül alkalmazkodni a gyakori árukészletprofil-váltásokhoz.