Skip to main content
9264
Raklapos állvány

A raktárkészlet kezelésének leggyakoribb módja az áruk raklapon történő tárolása. A raklapos állvány a leghatékonyabb eszköz ezek elhelyezésére, de olykor zavarba ejtően nehéz lehet eldönteni, hogy melyik megoldás az ideális.

10490
Longspan 3 széles fesztávú állványrendszer

Az LS3 moduláris felépítése, valamint gyors és egyszerű összeszerelhetősége mind hozzájárul a lehető legnagyobb tárolókapacitás eléréséhez a rendelkezésére álló helyen.

9249
Pull-Out Unit

Pull-out units provide an efficient storage solution and are ideal if your operation involves staff picking products directly from a pallet.

2339
PROTECT-IT oszlopvédők

A Protect-it™ oszlopvédők kiemelkedő teljesítményt nyújtanak a raklapállványok védelme terén. A raklapállványokat nem a targoncákkal való ütközésre tervezték. Az alacsony sebességű ütközés szerkezeti sérüléshez vezethet, amelynek a javítása költséges, továbbá balesetveszélyt jelent az ott dolgozókra nézve.

2338
P90 raklapos állványrendszer

A raklapállvány legfontosabb termékeink egyike és értékesítési szakembereink könnyen érthető tanácsokkal segítik ügyfeleinket a raktártervezési folyamatban, biztosítva, hogy minden a vevők igényeinek megfelelően kerüljön kialakításra.

2386
Gördíthető raklapállvány - MOVO

A Dexion gördíthető raklapállvány rendszere (MOVO) a legoptimálisabb megoldás a különböző méretű raklapok vagy áruk nagy sűrűségű tárolására.

2387
Karos állványrendszer

A hosszú, gyakran változó méretű termékek tárolása kihívásokkal jár. A Dexion karos raktári állványok megfelelnek az Önök különleges igényeinek.

9712
Polcrendszerek

A Dexion mindenki számára kínál valamit, így a teljesítmény, a biztonság és a gazdaságosság világszínvonalú kombinációját nyújtja, mindezt a biztonságos munkavégzés feltételeinek és a helyi előírásoknak megfelelően.

2383
Biztonsági tartozékok

Óvja meg a dolgozók, az áru és az állványzat épségét. Protect the columns from the consequences of possible collisions. The pull-out drawer allows you to handle goods directly from the shelf without leaving the pallet out of the stand for maximum reliability, efficiency and ergonomics.

835
Polcok és szekrények hajókba

As the commodity trade is increasingly on a global scale, seamless and efficient logistics is indispensable for modern maritime transport.