Skip to main content
9719
Speedlock P90 Raklapállványrendszer Használati útmutató

A Speedlock P90 a Constructor Group raklapállvány rendszerének a neve. Speedlock P90 sokoldalú tároló rendszer, mely a tárolandó árunak megfelelő egyedi telepítést tesz lehetővé. A sokoldalúság a rendelkezésre álló tér és magasság legjobb kihasználását teszi lehetővé a kellő szerkezeti erősség mellett.

9776
Speedlock P90 Raklapállvány Rendszer - Összeszerelési útmutató

Az útmutató a Speedlock P90 raklapállvány rendszer alkatrészeit és javasolt összeszerelési módját írja le. Speedlock P90 egy sokoldalú termék, mely az egyéni igényeknek megfelelően építhető, akár a leszállítandó berendezés hosszúságát, szélességét, magasságát, vagy a termék üzembe helyezés szerinti telephely stílusát illetően.

9790
Könnyű Kivitelezésű Karos Állvány – LR12 - Telepítési kézikönyv

A kézikönyv tartalma: - Összeszerelési és telepítési információ. A helyes összeszerelés és telepítés nagyon fontos a tárolóállvány-rendszer biztonságos működéséhez.

9794
Nehéz Kivitelezésű Karos Állvány – R10 - Telepítési kézikönyv

A kézikönyv tartalma: - Összeszerelési és telepítés információ. A helyes összeszerelés és telepítés nagyon fontos a tárolóállvány-rendszer biztonságos működéséhez.

9798
Karos Állvány - Felhasználói Kézikönyv

A kézikönyv tartalma: 1. Összeszerelési és telepítés információ. 2. Karbantartási információ. A helyes összeszerelés, telepítés, használat és karbantartás nagyon fontos a tárolóállvány-rendszer biztonságos működéséhez.

2389
HI280 szerelési útmutató

Ha a HI280 polcos állványrendszert betonpadlóhoz rögzíti, akkor az alsó polc magassága maximum 800 mm lehet (a polc tetejéig).

2378
Állványrendszerek felülvizsgálata

Balesetek előfordulhatnak bármely raktárban, de az állványok rendszeres felülvizsgálatával csökkenthetjük ennek kockázatát. A Dexion ellenőrei teljes körű és költséghatékony megoldást nyújtanak Önöknek, hogy raktáruk, üzemük megfelelő biztonságban lehessen.