Skip to main content

Annak biztosítása, hogy raktára megfelel a legfrissebb jogszabályoknak, kulcsfontosságú a zökkenőmentes működés és a dolgozók biztonsága érdekében.

Egyedi tervezésű rendszereink védelmi és biztonsági kiegészítők széles választékával rendelkeznek, melyek kiegészíthetik és még inkább az Ön igényeihez igazíthatják létesítménye kialakítását – akár csak az állványok oszlopait szeretné megóvni, vagy az állvány többi részét, ill. a tárult árut is egy esetleges targoncával történő ütközéstől.

Rendelkezünk azzal a tudással, tapasztalattal és gyártói erőforrásokkal, hogy termékeink megfeleljenek a jelenlegi és jövőbeni elvárásoknak egyaránt. Garantáljuk, hogy teljesen funkcionális, logikus és biztonságos raktárt alakíthat ki.

Kiegészítők raklapos állványokhoz

Ha a szokásostól egy kicsit is eltérő állványrendszerre van szüksége raktárában, a Dexion igazán testreszabott megoldást tud kidolgozni Önnek.

Bővebben…
Kiegészítők polcos állványokhoz

Meg kell felelni a raktári műveletekkel kapcsolatos összes elvárásnak. A lehető leghatékonyabban kell kihasználni a rendelkezésre álló helyet.

Bővebben…
Kiegészítők karos állványokhoz

Hosszú és nehéz áruk biztonságos és áttekinthető tárolására méretre gyártott karos állványaink és kiegészítői nyújtják a legalkalmasabb megoldást.

Bővebben…
Kiegészítők tárológépekhez

A legtöbb raktár működésében a hatékonyság és a helytakarékosság a legfontosabb két legfontosabb tényező, főleg ha tényleg minden egyes négyzetméter számít.

Bővebben…
Azonosító- és jelölőrendszerek

Az azonosítóknak egyszerűnek, egyértelműnek és jól olvashatónak kell lenniük. Ugyanez vonatkozik a jelölésekre is.

Bővebben…
Biztonsági kiegészítők

A legmagasabb minőségben készül minden tárolási megoldásunk és úgy terveztük, hogy kiállják az idő próbáját a legintenzívebb igénybevételt jelentő környezetben is.

Bővebben…