Skip to main content
13328
Certificate ISO 14001-2015 - EN

Produced for S. C. Dexion Storage Solutions S.R.L., Romania

13332
Certificate ISO 45001-2018 - EN

Produced for S. C. Dexion Storage Solutions S.R.L., Romania

13326
CSA Standard W47.1 - Letter of Validation

The CWB acknowledges that Dexion Storage Solutions SRL is certified to CSA Standard W47.1 - “Certification of Companies for Fusion Welding of Steel”

9264
Raklapos állvány

A raktárkészlet kezelésének leggyakoribb módja az áruk raklapon történő tárolása. A raklapos állvány a leghatékonyabb eszköz ezek elhelyezésére, de olykor zavarba ejtően nehéz lehet eldönteni, hogy melyik megoldás az ideális.

10490
Longspan 3 széles fesztávú állványrendszer

Az LS3 moduláris felépítése, valamint gyors és egyszerű összeszerelhetősége mind hozzájárul a lehető legnagyobb tárolókapacitás eléréséhez a rendelkezésére álló helyen.

9719
Speedlock P90 Raklapállványrendszer Használati útmutató

A Speedlock P90 a Constructor Group raklapállvány rendszerének a neve. Speedlock P90 sokoldalú tároló rendszer, mely a tárolandó árunak megfelelő egyedi telepítést tesz lehetővé. A sokoldalúság a rendelkezésre álló tér és magasság legjobb kihasználását teszi lehetővé a kellő szerkezeti erősség mellett.

9776
Speedlock P90 Raklapállvány Rendszer - Összeszerelési útmutató

Az útmutató a Speedlock P90 raklapállvány rendszer alkatrészeit és javasolt összeszerelési módját írja le. Speedlock P90 egy sokoldalú termék, mely az egyéni igényeknek megfelelően építhető, akár a leszállítandó berendezés hosszúságát, szélességét, magasságát, vagy a termék üzembe helyezés szerinti telephely stílusát illetően.

9790
Könnyű Kivitelezésű Karos Állvány – LR12 - Telepítési kézikönyv

A kézikönyv tartalma: - Összeszerelési és telepítési információ. A helyes összeszerelés és telepítés nagyon fontos a tárolóállvány-rendszer biztonságos működéséhez.

9794
Nehéz Kivitelezésű Karos Állvány – R10 - Telepítési kézikönyv

A kézikönyv tartalma: - Összeszerelési és telepítés információ. A helyes összeszerelés és telepítés nagyon fontos a tárolóállvány-rendszer biztonságos működéséhez.

9798
Karos Állvány - Felhasználói Kézikönyv

A kézikönyv tartalma: 1. Összeszerelési és telepítés információ. 2. Karbantartási információ. A helyes összeszerelés, telepítés, használat és karbantartás nagyon fontos a tárolóállvány-rendszer biztonságos működéséhez.

9254
Raktári automatizálás

Megoldásaink széles skálája a hagyományos rendszerektől a teljesen automatizált raktárakig terjed, legyen szó raklapok vagy dobozok tárolásáról.

9249
Pull-Out Unit

Pull-out units provide an efficient storage solution and are ideal if your operation involves staff picking products directly from a pallet.

10518
ISO 45001:2018

Dexion GmbH has implemented and applies an occupational health & safety management system, which is in compliance with the requirements of ISO 45001:2018.

6986
Raktári biztonság: Megengedheti, hogy kockáztasson?

Lássuk be, mindenhol történnek balesetek. Ezek olykor nagyon véletlenszerűek és az is előfordul, hogy még utólag átgondolva is látszik, hogy nem lett volna egyszerű megelőzni.

2389
HI280 szerelési útmutató

Ha a HI280 polcos állványrendszert betonpadlóhoz rögzíti, akkor az alsó polc magassága maximum 800 mm lehet (a polc tetejéig).

2378
Állványrendszerek felülvizsgálata

Balesetek előfordulhatnak bármely raktárban, de az állványok rendszeres felülvizsgálatával csökkenthetjük ennek kockázatát. A Dexion ellenőrei teljes körű és költséghatékony megoldást nyújtanak Önöknek, hogy raktáruk, üzemük megfelelő biztonságban lehessen.

2486
Tárolási megoldások a lean gyártási módszerekhez

A gyártás képezi a legtöbb általunk vásárolt és fogyasztott termék lelkét, és ez a folyamat olykor összetett lehet. A hatékony tárolási megoldásra való igény gyakori kihívás, függetlenül attól, hogy Ön a gyógyszeripari, mérnöki, elektromos, gépjárműipari, ruházati vagy élelmiszeriparban tevékenykedik.

2380
Tárolási megoldások az élelmiszeripar számára

Az élelmiszeripart érő kihívások miatt maximalizálni kell a rendelkezésre álló helyet, különböző tárolási hőmérsékleteket kell kezelni és biztosítani kell a gyors készletforgalmat, magas higiéniai szint fenntartása és a termék nyomon követhetőségének biztosítása mellett.

2484
Építőanyag-és barkácsáruházi tárolás

A kihívások, amelyekkel az építőipari termékek és barkácsáruk iparága szembesül, gyakran számos, eltérő méretű, nem egyszer nehéz termék tárolását követelik meg, amelyeket az eladáshoz egyúttal ki is kell állítaniuk.

2379
Tárolási megoldások az elektronikus kereskedelem számára

Az elektronikus kereskedelemben olyan tárolási megoldásokra van szükség, amelyek segítségével könnyen lépést tudnak tartani a piac gyors ütemével és képesek lehetnek rövid időn belül alkalmazkodni a gyakori árukészletprofil-váltásokhoz.

2316
Abroncstárolási megoldások

Az optimális abroncstárolás azt jelenti, hogy a rendelkezésre álló helyen a lehető legtöbb gumiabroncsot tudjuk elhelyezni azok minőségmegóvása mellett, hatékony és ergonomikus hozzáférést lehetővé téve minden évszakban.

2339
PROTECT-IT oszlopvédők

A Protect-it™ oszlopvédők kiemelkedő teljesítményt nyújtanak a raklapállványok védelme terén. A raklapállványokat nem a targoncákkal való ütközésre tervezték. Az alacsony sebességű ütközés szerkezeti sérüléshez vezethet, amelynek a javítása költséges, továbbá balesetveszélyt jelent az ott dolgozókra nézve.

2338
P90 raklapos állványrendszer

A raklapállvány legfontosabb termékeink egyike és értékesítési szakembereink könnyen érthető tanácsokkal segítik ügyfeleinket a raktártervezési folyamatban, biztosítva, hogy minden a vevők igényeinek megfelelően kerüljön kialakításra.

2386
Gördíthető raklapállvány - MOVO

A Dexion gördíthető raklapállvány rendszere (MOVO) a legoptimálisabb megoldás a különböző méretű raklapok vagy áruk nagy sűrűségű tárolására.

2387
Karos állványrendszer

A hosszú, gyakran változó méretű termékek tárolása kihívásokkal jár. A Dexion karos raktári állványok megfelelnek az Önök különleges igényeinek.

9712
Polcrendszerek

A Dexion mindenki számára kínál valamit, így a teljesítmény, a biztonság és a gazdaságosság világszínvonalú kombinációját nyújtja, mindezt a biztonságos munkavégzés feltételeinek és a helyi előírásoknak megfelelően.

2383
Biztonsági tartozékok

Óvja meg a dolgozók, az áru és az állványzat épségét. Protect the columns from the consequences of possible collisions. The pull-out drawer allows you to handle goods directly from the shelf without leaving the pallet out of the stand for maximum reliability, efficiency and ergonomics.

835
Polcok és szekrények hajókba

As the commodity trade is increasingly on a global scale, seamless and efficient logistics is indispensable for modern maritime transport.

861
Milyen a félautomata tárolási rendszerek helyzete Európában?

Háttérinformáció arról, hogyan fejlődtek a félautomata tárolási rendszerek, illetve hogy a technológia, a munkaügyi jogszabályok, a változó időkeretek és a vásárlási összkép hogyan teremtette meg az igényt a félautomata tárolási megoldásokra.

837
DIN EN ISO 9001:2015 (EN)

The examination of the quality management documentation and the subsequent audit have established that Dexion Gmbh works in accordance with a quality management system which complies with DIN EN ISO 9001:2015 regulations.

840
DIN EN ISO 14001:2015 (EN)

The document refers to the environmental management system of the standard DIN EN ISO 14001:2015 and it certifies that Dexion GmbH follows the regulations in place for manufacturing, sales and service within the storage industry.

839
DIN EN ISO 50001:2018 (EN)

The document refers to the energy management system of the standard DIN EN ISO 50001:2011 and it certifies that Dexion GmbH follows the regulations in place for manufacturing, sales and service within the storage industry.

842
FEM Membership Statement

The document certifies that Dexion Storage Solutions SRL became a member of the European Materials Handling Federation by unanimous agreement of FEM General Assembly at its meeting on 3rd March 2010 in Brussels.

2468
EN1090 Steel Construction Conformity - 2020

Produced for S. C. Dexion Storage Solutions S.R.L., Romania

13190
EN1090 Welding Certificate - 2020

Produced for S. C. Dexion Storage Solutions S.R.L., Romania

13193
Certificate TUV ISO 9001-2015

Produced for S. C. Dexion Storage Solutions S.R.L., Romania

2899
Welder Certificate - W47.1

Produced for S. C. Dexion Storage Solutions S.R.L., Romania - Manufacturing and welding of storage system and related steel structure for the Canadian market.