Skip to main content

A világ egyik vezető tárolási megoldásszállítója vagyunk. Ügyfeleink rendelkezésére állunk tárolási szükségleteik teljes életciklusa során, a tervezéstől kezdve a telepítésen keresztül a karbantartásig és támogatásig.

A Gonvarri Material Handling tagja vagyunk olyan vezető márkák mellett, mint a Constructor, Kasten, Stålteknik és Kredit. Ügyfeleink igényeinek megfelelő, professzionális és innovatív megoldásokat kínálunk, bármilyen tárolási feladatról legyen is szó.

Tevékenységünk szinte minden kontinensre kiterjed, globális tapasztalatunkkal és szakértelmünkkel segítjük a világ vezető vállalatait és úttörő kkv-it. Elköteleztük magunkat, hogy olyan tárolási megoldásokat fejlesszünk ki, melyek hozzájárulnak ügyfeleink gyorsabb és hatékonyabb munkavégzéséhez, miáltal jövedelmezőbbé válhatnak. Összefoglalva: gondoskodunk róla, hogy minden jól működjön!

Célunk tehát ügyfeleink elégedettsége! Ennek elérése érdekében ügyfeleinkkel szorosan együttműködve dolgozzuk ki az igényeiknek minden részletében megfelelő megoldást. Olyan megoldást, ami hatékonyan és gördülékenyen illik a munkakörnyezetük dinamikájába.

Kérjük, az Önt érdeklő területre vonatkozó bővebb információért válasszon az alábbi lehetőségek közül.