Skip to main content

Legyen szó raklapok vagy dobozok tárolásáról, a Dexion a legkényelmesebb, nagy sűrűségű és nagy áteresztő képességű, automatizált AS/RS (Automated Storage & Retreival System) raktári megoldásokat kínálja.

Rendszerintegrátor partnereinkkel együttműködve olyan kiváló minőségű automata tároló rendszereket tervezünk és szállítunk, melyekkel maximálisan kihasználható a rendelkezésre álló terület, csökkenthető a be- és kitárolási hibák száma és javítható az általános termelékenység.

Automata magas- és kisáruraktári megoldásaink az Ön raktárkezelő rendszerével (WMS) integrálva a lehető legrugalmasabb intralogisztikai eszközök. Az állványok lehetnek szimpla, dupla vagy akár többszörös mélységűek is.

Crane Racking automata magasraktár

Crane Racking - Automated Warehouses

A Crane Racking egy teljesen automatizált, raklapok és más nagyobb termékek tárolására alkalmas állványrendszer. Kialakításának köszönhetően több mint 30 méteres magasságban, nagyon keskeny folyosókkal valósulhat meg a hatékony és optimalizált tárolás.

A szoftverrel vezérelt felrakógép gyorsan és precízen viszi be, helyezi el és hozza ki az árut ezekben a folyosókban.

Többszörös mélységű tárolás esetén teljes hozzáférést biztosítva egy raklapmozgató kocsi közvetlenül a felrakógéphez viszi a raklapokat.

Crane Racking

Az automata magasraktári állványokat úgy terveztük meg, hogy teljes rugalmasságot biztosítsanak a teherbírástól, épületmagasságtól a forgási sebességtől és a hőmérséklet-szabályozástól függetlenül. A rendszer egyszerűen az adott raktár igényeihez igazítható, emiatt rendkívül hatékony tárolási megoldás és széles körben alkalmazható.

A Crane Racking automata magasraktár előnyei:

 • Teljesen automata, gyors és biztonságos
 • Nagy áteresztőképesség – radikálisan csökkenő árukigyűjtési idő
 • Maximális belmagasság-kihasználás – optimálisan kihasználható a teljes rendelkezésre álló terület
 • Raktárkezelő rendszer irányítja és frissíti a raktárkészletet – precíz készletfelügyeletet biztosít, megszűnnek a manuális kezelésből fakadó hibák
 • Speciális körülmények között is üzemeltethető – akár mélyhűtött (-30°C) vagy extrém páratartalmú helyiségbe is telepíthető

Mini Load automata kisáruraktár

Mini Load- Automated Warehouses

A Mini Load egy dinamikus, ergonomikus, automatizált megoldás kisebb méretű termékek tárolására.

Nagy áteresztőképességének, pontosságának és árusűrűségének köszönhetően javul a kezelők hatékonysága.

A felrakógépek össze vannak kötve a raktárkezelő rendszerrel, felveszik a dobozokat vagy tálcákat és közvetlenül vagy konvejor segítségével a kigyűjtési területre juttatják azokat.

A rendszer akár 15 méteres magasságig elérhető és 50 kg-os dobozokat vagy 200 kg-os tálcákat tud kezelni.

A Mini Load automata kisáruraktár előnyei:

 • Optimális helykihasználás – maximális tárolási kapacitás a rendelkezésre álló alapterületen a keskeny folyosóknak köszönhetően
 • A „termék a kezelőhöz” elven működik – minimális szintre csökken a bérköltség
 • Pontos készletnyilvántartó rendszer – megszűnnek a tipikusan a manuális kezeléssel járó hibák
 • Csökken az állványsérülések kockázata
 • Időtakarékos, kevésbé munkaigényes
 • Horganyzott felület – tartós és ellenálló a korrózióval szemben