Skip to main content

A Dexion a Gonvarri Material Handling (GMH), egy vezető, páneurópai, tárolási megoldásokat kínáló cégcsoport tagja. A GMH a Dexion mellett Constructor, Kasten, Stålteknik és Kredit márkáin keresztül van jelen az európai piacon.

A Dexiont eredetileg Demetrius Comino alapította Londonban. Neki köszönhető az állítható polcrendszer és más állványmegoldások forradalmasítása az 1940-es évektől kezdődően. Ide kattintvabővebb információt talál a cég történetéről.

Termékválasztékunk mára az innovatív raklapos és polcos állványrendszerektől irodai és irattári megoldásokig terjed. A csoporton belül hosszú évek tapasztalatát és szakértelmét szereztük meg, melyek segítségével, ügyfeleinkkel együttműködve számukra a lehető legjobb megoldást tudjuk kidolgozni.

Többet adunk egyszerű termékeknél, komplett szolgáltatáscsomagot kínálunk, beleértve a tanácsadást, tervezést és karbantartást, legyen szó raktárak és disztribúciós központok berendezéséről vagy kereskedelmi egységek, üzemek és autóipari vállalatok polcrendszereiről.

Bármilyen igényről legyen szó, a Dexion első osztályú munkakörülmények és tárolóterület kialakításával valódi hozzáadott értéket tud biztosítani tevékenysége fejlődéséhez.

Vállalati felépítés – Országok és kollégák

Közel 200 millió Eurós forgalommal, több mint 1200 alkalmazottal és stratégiai elhelyezkedésű gyárainkkal (Oroszország, Románia, Finnország, Svédország, Csehország és Németország) a tárolási iparág vezetői közé tartozunk.

A Gonvarri Material Handling jelen van egész Európában, de értékesítési hálózatán keresztül a világ többi részén is, beleértve Afrikát, a Közép-Keletet, valamint Észak- és Dél-Amerikát.

Bővebb információ a Dexion termékeiről és szolgáltatásairól.