Skip to main content

Compactus áttekintés

Több tárolóhely kialakításának egyik legegyszerűbb módja a gördíthető állványokra történő átállás. A gördíthető állványok segítségével azonos alapterületen megduplázható a tárolókapacitás, ugyanis csupán egy kezelőfolyosóra van szükség.

Ha még ennél is nagyobb kapacitás kell, szintet lehet lépni. Megfelelő belmagasság esetén a Double Decker kétszintes, gördíthető polcrendszer segítségével a hagyományos, egyszintes polcrendszerhez képest akár 400%-kal több tárolóhely alakítható ki – azonos alapterületen.

Az ingatlanárak és bérleti díjak folyamatos emelkedése és a szűkös költségvetés megnehezíti a meglévő helyiségek bővítését, ezért a gördíthető állványrendszerek jelentik a jövőt.

Miért válassza a Compactust?

A Compactus termékcsaládot felhasználókkal és belsőépítészekkel karöltve terveztük meg, hogy minden igényüket kielégíthessük. Ez az oka annak, hogy többféle méretben, színben, kivitelben, és három különböző vezérléssel elérhető a rendszer: hagyományos, kézi hajtókaros; érintőképernyős; és fejlett funkcionalitású, RFID-vel és PIN-kóddal korlátozható hozzáférésű, érintőképernyős kezelés.

A tökéletes kombináció

Különös figyelmet fordítottunk arra, hogy a rendszer elemei különféle környezetben is jól működjenek, irodáktól a raktárakig, múzeumoktól a műtárgyraktárakig, könyvtáraktól az egészségügyi intézményekig. Bármi legyen is a prioritás: biztonság, védelem, könnyű kezelhetőség vagy esztétika vagy akár mindezek kombinációja, a Compactus gördíthető állványok a sokoldalú és rugalmas megoldást jelentik a szakemberek számára Európában és azon túl.

Ennél is többet szeretne?

Amennyiben honlapunkon nem találja meg az Ön számára legmegfelelőbb kombinációt, ügyfélszolgálati és termékfejlesztő csapatunk testre tudja szabni termékeinket, illetve ki tudja dolgozni az ideális, egyedi megoldást is.

Compactus Original XT
Compactus Original XT
Bövebb információ
Compactus Dynamic XT
Compactus Dynamic XT
Bövebb információ
Compactus Original XTR
Compactus Original XTR
Bövebb információ
Compactus Dynamic XTR
Compactus Dynamic XTR
Bövebb információ
Compactus Double Decker XTR
Compactus Double Decker XTR
Bövebb információ