Skip to main content

Egészség és biztonság

Segítségre van szüksége munkavédelmi (Health, Safety & Environment) kérdésekben? A Dexion kínálatának szerves részét képezi, hogy pozitív hatással legyen vállalata általános teljesítményére.

Egy etikus és törvényes munkakörnyezet megteremtéséhez elengedhetetlen a mindenre kiterjedő munkavédelmi alapelvek betartásának biztosítása. A megfelelő gyakorlatok és eljárások magától értetődő előnyei:

  • a balesetek és megbetegedések előfordulási gyakoriságának csökkenése
  • az erőforrásszint megfelelő szinten tartása

Mindezeken felül a munkahelyi biztonság kérdéseire adott válaszaink meghaladják a termékeink biztonságos üzemeltetésének és karbantartásának támogatását. Az Önnel való együttműködés során az alábbi szolgáltatásokat tudjuk nyújtani:

Health & safety

  • helyszíni munkavédelmi tréning az Ön dolgozói számára
  • rendszeres felülvizsgálatok végzése annak érdekében, hogy a termékeink teljes életciklusa során gondoskodhasson azok biztonságosságáról, és így megfelelhessen törvényes kötelezettségeinek
  • kockázati tényezők értékelése és dokumentálása
  • teljes körű statikai számítások és dokumentáció készítése
  • a termékeinket érintő munkavédelmi tanácsadás

 A Constructor Group összes gyáregysége rendelkezik a munkavédelmi előírásoknak történő elkötelezett megfelelőségről szóló tanúsítványokkal, melyek az Ön számára is elérhetők.

A vállalati kultúra, amely az Ön cégét is támogatja

A Dexion csapatán belül a pozitív hozzáállást ösztönözzük, melyet a felső vezetés is aktívan támogat. Mivel a mi vállalatunk is fejlődik, mi is folyamatosan alkalmazkodunk és szükség esetén megváltoztatjuk a folyamatainkat annak érdekében, hogy saját munkavédelmi céljaink maradéktalanul teljesüljenek.

 

Ügyfeleink véleménye

"We chose Dexion because we could quickly come to a good decision through the expertise of the relationship manager who visited us. The construction and further processing went smoothly so we are very pleased with it."
- Pim Bakker, Logistics Coordinator, Ausnutria Hyproca

Tanúsítványok és díjak