Skip to main content

Megnyugtató érzés, ha egy szakértő áll Ön mellett a megfelelő tárolási megoldás kiválasztásakor. Tapasztalt és hozzáértő értékesítési és tervező csapatunk világszínvonalú tájékoztatást, útmutatást és gyakorlati segítséget nyújt.

Szeretné még részletesebben megvizsgálni raktárát? A Dexion ebben is tud Önnek segíteni – elemzést, tanácsadást és folyamatos támogatást kínálunk.

Elemzés és tanácsadás

Nem csak általános tanácsokat és iránymutatást adunk tárolási igényeire. Tőlünk gyakorlati segítséget és részletesebb elemzést kaphat.

Saját elemző és szimulációs eszközeink egy specifikációs jelentésbe foglalják a tárolási szükségleteire adható legjobb megoldást. Az értékelés kiterjed a raktározás minden területére, úgymint

  • milyen elrendezésű és típusú tárolási eszközökre van szüksége
  • az árutárolásra használt területek elhelyezkedése
  • optimális árukezelési folyamatok és kigyűjtési sebesség
  • a kívánt szolgáltatási szintnek megfelelő készletméret meghatározása
  • beszerzési és újrafeltöltési stratégiák 

Ügyfeleink véleménye

"We've achieved greater functionality and our operators are very pleased with the solution. It has facilitated the handling of the tools considerably, and it is now easier to locate the tools. This means we have ultimately been able to optimise conversion times in production, resulting in increased productivity and efficiency."
- Søren Jørgensen, Project Engineer, Meneta

Tanúsítványok és díjak