Skip to main content

Egyedileg tervezve minden speciális igény kielégítésére

Tárolási megoldások

A Dexion egyedülálló tárolási megoldásait Önnek megfelelően tervezték függetlenül attól, hogy milyen iparág tagja.

Biztosítjuk, hogy minden a lehető leghatékonyabban működjön, mégis kellően rugalmas legyen, hogy igazodhasson a változó igényeihez.

Amennyiben ez nem lenne elegendő és raktára mélyrehatóbb felülvizsgálatára van szüksége, a Dexion elemzést készít, valamint tanácsadást és folyamatos támogatást biztosít Önnek.

Képesek vagyunk folyamatos, világszínvonalú betekintést, iránymutatást és gyakorlati segítséget nyújtani többek között az autóipari, építőipari, e-kereskedelmi cégek, garázs műhelyek, gumitárolók vagy akár hűtött ételek és italok tárolásával foglalkozó vállalatok számára.

Automata raktárak

Legyen szó raklapok vagy dobozok tárolásáról, a Dexion a legkényelmesebb, nagy sűrűségű és nagy áteresztő képességű, automatizált AS/RS (Automated Storage & Retreival System) raktári megoldásokat kínálja.

Bővebben…
Vertikális gazdálkodás

Mi a Gonvarri Material Handlingnél és a Dexionnál nem gazdálkodunk, de szakértői vagyunk az olyan raktározási megoldások tervezésének és gyártásának, melyekkel optimalizálható a rendelkezésre álló hely kihasználása.

Bővebben…
Apróalkatrészek

Ha apróalkatrész-tárolást vagy komissiózást végez, akkor apróalkatrész-tárolási és -kezelési megoldásaink a teljesítmény, biztonság és gazdaságosság egyedi kombinációját nyújtják Önnek.

Bővebben…
Hűtött és mélyhűtött áruk

Engedje meg, hogy bemutassuk, miként lehet hűtött és mélyhűtött termékeket a lehető legkisebb helyen, emellett energiatakarékos módon, megfelelő hőmérsékleten tárolni.

Bővebben…
Hosszú áruk

Hosszú és nehéz áruk biztonságos és rendezett tárolásáról szeretne gondoskodni? A hosszú áruk tárolására szolgáló megoldásaink között meg fogja találni az Ön számára legmegfelelőbbet.

Bővebben…
Nagy teherbírású állványok

Biztonságos tárolási megoldást keres hosszú és nehéz termékek, úgymint acél rudak, szelvények, csövek, bútorok vagy fűrészáru számára? Nagy teherbírású állványainkkal alacsony költségráfordítás mellett optimálisan használhatja ki a rendelkezésére álló helyet.

Bővebben…
Gumiabroncs tárolás

Gumiabroncsai lehető leghatékonyabb módon történő tárolása során a maximális helykihasználás nem befolyásolja hátrányosan az abroncsok minőségét.

Bővebben…
Többszintes állványok

Amennyiben egy nagyobb raktárban tárolna pótalkatrészeket vagy sok, lassan forgó cikket kell elhelyeznie, akkor a többszintes polcos állványrendszer jelenti a tökéletes megoldást.

Bővebben…
Félautomatizálás

Azon gondolkozik, hogy automatizálná a raktári folyamatait? Akkor Ön máris egy komoly pénzügyi befektetést vizsgál. Néhány vállalatnak hasznos lehet a teljes automatizálás.

Bővebben…
Állványok szeizmikusan aktív területeken

A szeizmikus szempontból nagyobb kockázatot jelentő területekre kerülő raklapos állványokat speciálisan úgy kell megtervezni, méretezni és megépíteni, hogy azok ellenálljanak egy esetleges földrengés során fellépő szeizmikus erőknek.

Bővebben…