Skip to main content

Tanácsadás – Megoldások – Telepítés – Állvány-felülvizsgálat

Az első osztályú tárolási megoldások mellé első osztályú állvány-felülvizsgálat és állványbiztonsági tanácsadás és telepítés jár.

Ügyfélközpontú tárolási termékportfóliónkat képzett szakembereink által végzett, átfogó állvány-felülvizsgálati és állványbiztonsági szolgáltatásokkal egészítettük ki. Ide tartozik a raktári tanácsadás és tervezés, állványvédelem és állvány-felülvizsgálat, valamint a jövőbeni bővítések vagy átszervezések megtervezésének támogatása. Továbbá természetesen a teljes projekt-kivitelezés lebonyolítása.

Akár kész megoldásaink közül választ, akár valami egyedire van szüksége, mindenre kiterjedő szolgáltatásaink tökéletesen meg fognak felelni az Ön összes elvárásának.

Tanácsadás

Megnyugtató, ha a megfelelő tárolási megoldás kiválasztásakor, ha egy szakértő áll Ön mellett. Tapasztalt és hozzáértő értékesítési és tervező csapatunk világszínvonalú tájékoztatást, útmutatást és gyakorlati segítséget nyújt.

Bővebben…
Állvány-felülvizsgálat

A Dexion állványok a legmagasabb minőségben készülnek és úgy tervezték azokat, hogy éveken keresztül használhatóak legyenek. Az állványok viszont megsérülhetnek, ami veszélyezteti a dolgozókat és a munkavégzést.

Bővebben…
Állványtelepítés

Akár egyetlen polcra, akár egy nagy állványrendszerre legyen is szüksége, a Dexion minden igényt tökéletesen kielégítő kivitelben, határidőre leszállítja azt.

Bővebben…
Egészség és biztonság

Segítségre van szüksége munkavédelmi (Health, Safety & Environment) kérdésekben? A Dexion kínálatának szerves részét képezi, hogy pozitív hatással legyen vállalata általános teljesítményére.

Bővebben…
Javítás és karbantartás

A folyamatos, biztonságos működés garantálása azt jelenti, hogy Ön törvényes felelősségének megfelelően gondoskodik róla, hogy tárolórendszerei rendszeresen felül legyenek vizsgálva és karban legyenek tartva.

Bővebben…
Tanfolyamok és szemináriumok

Minden kétséget kizáróan az egyik legfontosabb prioritás annak biztosítása, hogy dolgozói tisztában legyenek a raktári munkabiztonsággal. Ennek elmulasztása áruinak vagy a személyzet sérüléséhez vezethet.

Bővebben…