Skip to main content

Ha Önnek sok különféle termék tárolásáról kell gondoskodnia, olyan megoldásra van szüksége, ami szükség esetén, igény szerint átalakítható, bővíthető és toldható. A Sysco polcos állványrendszer mindezt nyújtja – és még többet is.

A termékcsalád tagja a nyitott kivitelű Compact, a zárt oldalfalú Sysco, az apróalkatrészek tárolására alkalmas, valamint a széles fesztávú polcos állvány. Mindegyik kivitel széles méretválasztékban elérhető, így a tárolni kívánt termékekhez igazítható. És ha ezek a termékek változnak, a polcrendszer is átalakítható.

A Sysco polcos állványrendszer alapkivitelben az alábbi jellemzőkkel és előnyökkel rendelkezik:

  • A Sysco® és a Compact polcos állványelemek speciális, antibakteriális felületkezeléssel is elérhetők. Ez a tárolás során extra védelmet nyújt a különféle kártékony mikroorganizmusok (baktériumok, gombák, alga, stb.) ellen.
  • A Sysco® és Compact polcos állványok tárolószintjei függőleges irányban 20 mm-es osztásban állíthatók, így akár több, különböző magasságú tárolóhely kialakítására van mód.
  • Tolóajtók hozzáadásával gyakorlatilag pormentesen tárolhatók a különféle termékek. 
  • A széles fesztávú polcos állvány ideális hosszabb termékek elhelyezésére. A tárolószintek készülhetnek fából, fémből, vagy állhatnak borítás nélküli tartógerendákból.
  • Az állványrendszerhez extra mély polcok is elérhetők, így akár a dupla mélységű tárolás is megoldható.
  • Bármikor gördíthetővé alakítható mindegyik polcos állványrendszer.