Skip to main content

Minden egy helyen: megőrzés és optimális hozzáférhetőség

A legtöbb tárolórendszerrel az a probléma, hogy sok helyet kell a közlekedőfolyosókra pazarolni, mert biztosítani kell a hozzáférést az egyes állványokhoz. Az ArteStore Compactus termékcsalád nem csak erre nyújt megoldást, de lehetőséget biztosít a tárolás hatékonyabbá tételére különféle polcok, fiókok és egyéb kiegészítők segítségével. Végeredményben a rendszer lehetővé teszi különböző tárgyak egy helyen történő elhelyezését, miközben megduplázható a tárolási kapacitás.

Ezzel a gördíthető képtároló keretes állványrendszerrel optimálisan kihasználható a rendelkezésre álló terület és lehetővé teszi az egyes folyosók szükség szerinti megnyitását. Mivel mindig csak egy nyitott folyosó van, a többi terület tárolásra használható.

A háromféle meghajtásnak, az érintőpaneles vezérlésnek és a biztonsági funkcióknak köszönhetően az ArteStore Compactus a legdinamikusabb és legszéleskörűbb módja gyűjteménye tárolásának és megóvásának.  A meghajtás lehet elektromos Compactus® Dynamic XTR vagy Compactus® Dynamic Pro XTR és a kézi Compactus® Original XTR.