Skip to main content

20 éves a Dexion Kft. Magyarországon, ünnepeljen velünk limitált ajánlatunkkal

A Dexion 1995 óta van jelen a magyar piacon, ez idő alatt vált a tároló rendszerek piacának egyik vezető szereplőjévé.

20 éves a Dexion Kft. MagyarországonA Dexion cégcsoport a világ számos országában, ezen belül Európában 17 helyi leányvállalattal van jelen és kiemelten fontos piacnak tekinti Magyarországot.

Tároló rendszereknél az egyik legfőbb termékcsoport a P90 raklapállvány, amelyből a hagyományos soros raklapállványmellett elérhető a rendelkezésre álló helyet jobban kihasználó, bejárható állvány vagy görgős átfutó állvány, vagy a félautomata MOVO gördíthető állvány és Pallet Shuttle rendszer is. Polcos tárolás esetén a Dexion a legkisebb, akár egy mezős HI280 kapcsolható polcos állványtól a többszintes HI280 rendszerigkínál megoldást a teljes magyar logisztikai piac számára.

Az elmúlt években a Dexion sikeresen vezette be a magyarországi piacra a hosszú termékek tárolására alkalmas, karos állványokat, az erős, mégis megfizethető raktári emelvényeket és a helyet maximálisan kihasználó tároló gépeket.

Köszönjük minden Ügyfelünknek az elmúlt 20 év bizalmát és támogatását! Továbbra is elkötelezettek vagyunk a magas színvonalú és korszerű tárolási megoldások iránt.

Egyik népszerű termékünk limitált, kedvezményes ajánlatával ünnepeljük évfordulónkat.

Keresse a HI280 horganyzott kapcsolható polcos állvány akciónkat.

*Az ajánlat 2016.06.30-ig, vagy a készlet erejéig érvényes, más méretekért, információkért kéjünk vegye fel velünk a kapcsolatot!

Related news
Latest news