Skip to main content

Új névvel erősíti pozícióját a jelentős tároló állványgyártó

A Gonvarri Steel Services 2018 januárjában befejezte a Constructor Group A/S  akvizícióját.

Gonvarri Material HandlingÖrömmel jelentjük be, hogy a csoport neve Gonvarri Material Handling-re (GMH) változott.  A GMH továbbra is a jól ismert és elismert Dexion, Constructor és Kasten márkanevekkel lesz jelen Európában és világszerte.

Az új tulajdonos tovább erősíti a vezető, tárolási és árukezelési megoldásokat kínáló csoportot – szakértelmet és erőforrásokat biztosítva folyamatos növekedéséhez és fejlesztéséhez. A Gonvarri Steel Services székhelye Madridban található és a világ 17 országában összesen 36 gyáregységgel rendelkezik.

A vállalat 2017-ben közel 3 milliárd € bevételt ért el. Stratégiai vezető az acélmegmunkálás területén és Frank Pohl, a GMH vezérigazgatója és a Dexion GmbH ügyvezető igazgatója szerint tökéletes partner.

"Meg vagyok győződve arról, hogy a Gonvarri a sokéves gyártói és acélipari tapasztalatával, valamint nemzetközi piaci jelenlétével ideális új tulajdonos. Nagyon várom, hogy a Gonvarrival dolgozhassunk ügyfeleink jobb kiszolgálása és jó piaci pozíciónk további fejlesztése érdekében.”

A Gonvarri Material Handlingről

 • A Gonvarri Material Handling a Dexion, Constructor és Kasten vállalatokat foglalja magában és a tárolási megoldások egyik vezető fejlesztője és gyártója Európában.
 • A nagy múltra visszatekintő és évszázados tudásbázissal rendelkező Gonvarri Material Handling csoport lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy a tárolási szakértelem és -tapasztalat globális hálózatához férjenek hozzá.
 • A Föld nagy részét lefedő jelenlétével a csoport segített már számos vezető világmárkának és úttörő kkv-nak.
 • Célja, hogy ügyfeleit és partnereit tárolórendszerek tervezésével, telepítésével és szolgáltatásokkal lássa el, valamint hogy folyamatos támogatást biztosítson számukra.
 • Bővebb információért látogasson el a www.gonvarri-mh.com oldalra.
Related news
 • 12096
  2024. 06. 03.

  Mit rejt a jövő az ellátási lánc számára?

  Minden feldolgozott vagy gyártott termék – az étel, amit elfogyasztunk, a ruhák, amiket viselünk, az autó, amit megveszünk és a ház, amelyben élünk – több lépcsős folyamaton halad végig, mielőtt megérkezik a végső értékesítési pontjához.
 • 14147
  2024. 05. 14.

  Dexion: Az innováció és az értékalapú cselekvés sikertörténete

  A Dexion története egy egyszerű, de mély igazsággal kezdődött: a kitartáshoz szilárd alapra van szükség. Ma a Dexion egy nemzetközileg ismert és elismert márka, amelyet világszerte használnak a raktárakban. De a felemelkedést nem pusztán egy innovatív üzleti ötlet táplálta, erős értékekre és rendíthetetlen minőségre épült.
 • 14174
  2024. 05. 07.

  A vállalatcsoport 2023-as Fenntarthatósági jelentése

  Bemutatjuk a 2023-as évre vonatkozó Fenntarthatósági jelentésünket, amely dokumentálja a vállalatcsoportunk jelentős előrelépéseit és eredményeit a fenntartható fejlődés terén. A jelentés kiemeli a tartós elkötelezettségünket a környezetvédelem, a társadalmi felelősségvállalás és a sikeres vállalatirányítás mellett.
Latest news