Skip to main content

A Dexion elindította új, félautomatizálással kapcsolatos, tárológépeket bemutató honlapját

A tárológépek olyan számítógép által vezérelt tárolórendszerek, melyekkel szignifikánsan hatékonyabbá válhat a termékek tárolása és kigyűjtése.

TÁROLÓGÉPEK A HATÉKONY RAKTÁROZÁSÉRTEgy tárológép segítségével akár 75%-os helymegtakarítás is elérhető, a kigyűjtési hibák akár 70%-kal csökkenthetők és több mint 60%-kal felgyorsítható a kigyűjtés folyamata.

A tárológépek leghatékonyabb használati módja, ha készletnyilvántartó szoftver kapcsolódik hozzájuk.

Saját WMS szoftverünket a Tornadohoz és a Páternoszterhez fejlesztettük, de összekapcsolható minden félautomata tárolási megoldásunkkal. Rendszerezze és optimalizálja raktárát tárológépek segítségével.

A Tornado Liftes Tárológép egy olyan dinamikus tárolórendszer, amelyben a tálcákon tárolt termékek függőlegesen mozogva, gombnyomásra vagy vonalkód leolvasását követően jutnak el az operátorokhoz.

Egyszerű szerkezetének köszönhetően megbízható és alacsony karbantartás-igényű, moduláris felépítésének köszönhetően pedig szinte minden igénynek megfelelően testre szabható. A hagyományos tárolási megoldásokhoz képest a Tornado majdnem 75%-kal kevesebb helyet foglal és működtethető önállóan, de akár több gép is összeköthető egymással.

A Páternoszter egy megbízható és biztonságos tárológép, ami nehezebb vagy különböző méretű tárgyak automatikus tárolását teszi lehetővé. Jó hozzáférhetőséget és áttekinthetőséget nyújt, emellett kiváló megoldás a kigyűjtési idők csökkentésére.

A Páternoszter függőleges forgással működik. A keresett áru a lehető legrövidebb útvonalon, ergonomikus pozícióban érkezik az operátor elé. A berendezés rendelhető több, akár különböző emeletekről hozzáférhető kiadónyílással is.

A kínálatunkban szereplő egyéb tárológépek különféle típusú, nehéz áruk – különös tekintettel fém alapanyagok – tárolására alkalmasak. Kialakításuknak köszönhetően lehetőség van nagy tömegű termékek targoncával történő, kötegelt kezelése mellett azok egyenként történő mozgatására is, manuálisan, daru vagy automatikusan, in-out feeder segítségével.

Az új www.DexionMachines.hu honlapon részletes tájékoztatókat, videókat és műszaki adatokat talál termékeinkről. Emellett esettanulmányokon keresztül is megismerheti néhány sikertörténetünket, ill. hogy hogyan tudjuk támogatni ügyfeleinket magasan képzett műszaki szakemberekből álló csapatunkkal és akár távoli hozzáféréssel.

Tekintse meg, hogy megtudhassa, miként lehetne fejleszteni tárolókapacitását és árukezelési hatékonyságát a Magyarországon elérhető, legmodernebb technológia segítségével.

Related news
Latest news