Skip to main content

A Norrack lett a Dexion termékek forgalmazója Portugáliában

A Dexion örömmel jelenti be, hogy hivatalos forgalmazói és márkalicenc megállapodást írt alá a portugál piacon működő partnerével, a Norrackkal.

Norrack - Dexion

Európa egyik vezető tárolási megoldás szállítójaként a Dexion együttműködik a világ vezető vállalataival és úttörő kkv-ival már 1856 óta. Termékeit Románia, Oroszország, Németország, Svédország és Finnország kulcsfontosságú piacain stratégiai elhelyezkedésű, első osztályú létesítményekben gyártja.

A Cégcsoport tulajdonosa a Gonvarri Industries, egy multinacionális vállalat, amely acél- és alumíniummegmunkálással foglalkozik az autó-, közúti biztonsági-, anyagmozgatási- és napenergiaágazatok számára és világszerte 19 országban van jelen. Ez a gazdag történelem és globális jelenlét bizonyítja a Cégcsoport elkötelezettségét ügyfelei folyamatos támogatása iránt.

A Portugáliában kínált megoldások közé tartoznak a legmodernebb, acél raklapos- és polcos állványok, valamint a félautomata tárolórendszerek.

A Dexion termékválasztékához való hozzáférés lehetővé teszi a Norrack számára, hogy magas színvonalú, személyre szabott, ügyfélközpontú megoldásokat dolgozzon ki, hogy minden iparágban kielégítse ügyfelei legkülönfélébb igényeit.

A Dexion termékei tovább javítják a Norrack azon képességét, hogy kis és nagy projekteket valósítson meg Portugália-szerte.

Nuno Dias, a Norrack kereskedelmi igazgatója így nyilatkozott: „A Norrack célja, hogy teljes mértékben testreszabott és rendkívül megbízható megoldásokat kínáljon a vállalatok raktározási igényeire Portugália egész területén. A Dexion hírneve a minőség és innováció terén jól ismert, és ügyfélközpontú megközelítésük a tükrözi a mienkét. Izgatottak vagyunk, hogy ügyfeleink számára a Dexion tárolási megoldások széles skáláját kínálhatjuk, amelyek mögött több évtizedes szaktudás áll.”

Brian Howson, a Dexion export részlegének vezetője megjegyezte: „Nagyon örülünk, hogy partnerségre léphettünk a Norrackkal. Bízunk benne, hogy e stratégiai szövetség révén, megbízható partnerünk által ki tudjuk terjeszteni jelenlétünket Portugáliában. Ügyfeleink értékei összhangban vannak, és mindketten szilárdan hiszünk abban, hogy előtérbe helyezzük az ügyfelek elégedettségét, amit tárolási megoldásainkkal érhetünk el.”

A Norrackról

A Norrack egy olyan vállalat, amely minden ügyfele számára egyedi tárolási megoldás kidolgozásával foglalkozik. Nagy tapasztalattal rendelkezik a fém tárolószerkezetek (fém polcok) fejlesztésében és szállításában. Azon van, hogy a piacon transzparens kapcsolatot alakítson ki vevőivel/partnereivel, differenciált szolgáltatáson keresztül, minden igénynek megfelelő támogatást nyújtva.

A Norrack minden területen magasan képzett szakemberekkel rendelkezik, valamint egy olyan professzionális csapattal, melynek tagjai a helyszínre utaznak, hogy felmérjék az ügyfelek igényeit. A vállalat aktívan hozzá tud járulni ügyfelei munkájához a hatályos, saját szervezetén belül is követett, európai szabványoknak megfelelő szolgáltatásaival.

Bővebb információért keresse fel a Norrack honlapját a www.norrack.pt címen, vagy vegye fel velük a kapcsolatot e-mailben geral@norrack.pt, ill. telefonon (+351) 220 931 582.

A Dexionról

A Dexion a világ egyik vezető raktári logisztikai megoldás szállítója. Németországi, romániai és oroszországi, fő gyártóegységei révén a statikus állványoktól a teljesen automatizált tárolórendszerekig kínál teljeskörű logisztikai megoldásokat ügyfelei számára világszerte.

A Dexion 2018. óta a Gonvarri Material Handling csoport tagja.

Related news
Latest news