Skip to main content

A vállalatcsoport 2023-as Fenntarthatósági jelentése

Bemutatjuk a 2023-as évre vonatkozó Fenntarthatósági jelentésünket, amely dokumentálja a vállalatcsoportunk jelentős előrelépéseit és eredményeit a fenntartható fejlődés terén. A jelentés kiemeli a tartós elkötelezettségünket a környezetvédelem, a társadalmi felelősségvállalás és a sikeres vállalatirányítás mellett.

Az elmúlt év során jelentős lépéseket tettünk a fenntarthatósági céljaink elérése felé, amelyek az őszinteség, az alázat, a kitartás és a kemény munka elvein alapulnak – olyan értékeken, amelyek mélyen gyökereznek vállalati kultúránkban. Ezek az értékek irányítanak bennünket és meghatározzák, hogy vállalatként hogyan látjuk magunkat, hogyan cselekszünk és hogyan vélekednek rólunk.

Környezettudatos lépések

A környezetvédelem iránti elkötelezettségünket különösen nyilvánvalóvá teszi a Karbonsemlegesség 2030-2050 kezdeményezésünk, amelynek célja a CO2-kibocsátásunk drasztikus csökkentése. A felhasznált villamos energia 68%-át már megújuló forrásból szereztük be és folyamatos befektetésekkel javítottuk a tevékenységünk hatékonyságát.

Társadalmi felelősség

A szociális területen nagy jelentőséget tulajdonítunk a munkahelyi egészségnek és biztonságnak. A megelőzés kultúrájának előre mozdítása oda vezetett, hogy már alkalmazottaink 83%-ának egészségét óvjuk ISO 45001 tanúsítvány szerint. Emellett különféle projekteken keresztül támogatjuk a helyi közösségeket is, amelyek több mint 128 500 embert érintenek.

Vállalatirányítás és innováció

A vállalatirányítás területén hangsúlyozzuk a bizalmon alapuló kapcsolatok fontosságát valamennyi érintettünkkel. Az EcoVadis 2023-ban ezüstéremmel jutalmazta a Gonvarri Industriest a fenntartható gyakorlataiért, amivel a világ legfelelősebb vállalatainak első 15%-ába kerültünk.

A 2023-as Fenntarthatósági jelentés azon folyamatos erőfeszítéseinket mutatja be, hogy átláthatóan cselekedjünk és mérhető adatokat szolgáltassunk különböző kezdeményezéseinkről. Részletezi továbbá, hogy hogyan ültetjük át értékeinket konkrét gyakorlatokká és megmutatja, milyen mélyen gyökerezik a fenntarthatóbb és igazságosabb jövő iránti elkötelezettségünk.

Meghívunk minden érdekelt felet, hogy csatlakozzon hozzánk ezen az úton és ismerje meg az általunk véghez vitt előrehaladást.

Vállalatcsoportként meggyőződésünk: egy vállalat valódi értéke a tetteiben tükröződik.

Olvassa el a jelentést itt

Related news
 • 12096
  2024. 06. 03.

  Mit rejt a jövő az ellátási lánc számára?

  Minden feldolgozott vagy gyártott termék – az étel, amit elfogyasztunk, a ruhák, amiket viselünk, az autó, amit megveszünk és a ház, amelyben élünk – több lépcsős folyamaton halad végig, mielőtt megérkezik a végső értékesítési pontjához.
 • 14147
  2024. 05. 14.

  Dexion: Az innováció és az értékalapú cselekvés sikertörténete

  A Dexion története egy egyszerű, de mély igazsággal kezdődött: a kitartáshoz szilárd alapra van szükség. Ma a Dexion egy nemzetközileg ismert és elismert márka, amelyet világszerte használnak a raktárakban. De a felemelkedést nem pusztán egy innovatív üzleti ötlet táplálta, erős értékekre és rendíthetetlen minőségre épült.
Latest news