Skip to main content

Dexion állvány-kiegészítők – a tökéletes megoldás a raktári biztonság és a közösségi távolságtartás érdekében

Egészség, biztonság és értékvédelem a raktári és a termelési területen

Safety Accessories InitiativeA zökkenőmentes működés és a munkavállalók biztonsága érdekében kiemelkedően fontos, hogy az Ön raktára megfeleljen a legfrissebb munkavédelmi és járványügyi előírásoknak.

A széles választékban elérhető, Dexion kiegészítőivel megóvhatja az állványokat és a falakat a targoncákkal való ütközésektől. Ezek egy része ugyanakkor egyszerű, raktári térelválasztóként is funkcionálhat, kijelölve a hozzáférési és közlekedési útvonalakat, megkönnyítve a közösségi távolságtartást a jelenlegi, nehéz időkben.

A biztonsági kiegészítőink közé tartoznak csőprofilú védőkorlátok, keretvédők, oszlop- és sarokvédők, fém védőoszlopok, áthullás elleni acél huzalrács polcok, szalagkorlátok, és kemény műanyagból készülő, felpattintható oszlopvédők.

Safety Accessories InitiativeA Dexion egyedileg tervezett rendszerihez különféle biztonsági és védelmi kiegészítők állnak rendelkezésre a teljesen az Ügyfél igényihez igazított létesítmény kialakítása érdekében – legyen szó az oszlopok és a keretek magasabb szintű védelméről az állványok és tárolt áruk megóvásáért vagy a rendezett hozzáférésért, valamint a dolgozók közlekedési útvonalainak elkülönítéséről.

Rendszereink a legmagasabb minőségben készülnek és úgy terveztük őket, hogy kiállják az idők próbáját, még a legintenzívebb működési környezetben is. Alkatrészeink minőségi, horganyzott vagy élénk színű, porszórt acélból vagy modern, erős és rugalmas műanyagból készülnek.

A Dexion akár egyedileg kialakított, speciális biztonsági- és védőeszközöket is tud szállítani a saját tervezőcsapatnak, tesztlabornak és dedikált gyáregységnek köszönhetően, ahol magasan képzett szakemberek a legkorszerűbb acélmegmunkáló gépekkel dolgoznak.

Safety Accessories InitiativeAz akár már meglévő állványrendszerek kiegészítésére is alkalmas védőelemek segítségével gondoskodhat arról, hogy dolgozói biztonságosan, a kijelölt útvonalakon közlekedve tudják végezni a munkájukat, valamint arról, hogy megfelel minden előírásnak és a közösségi távolságtartás szabályainak.

A folyamatos támogatásunknak, útmutatásunknak és átfogó, biztonsági felülvizsgálatainknak köszönhetően Ön mindig felkészülten nézhet szembe az iparága újabb kihívásaival anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie a telepített raktári megoldás teherbírásával, stabilitásával és integritásával, vagy az egészség- és munkavédelemmel kapcsolatban.

A jelenlegi járványhelyzetben a Dexion védőeszközök intelligens elhelyezésével megbízhatóan, szakszerűen és biztonságosan választhatja le a közlekedési utakat, és a jövőben akár a raktár más területein is fel fogja tudni majd használni ezeket.

Related news
Latest news