Skip to main content

Jelentős bővítés a Dexion Románia termelési és fejlesztési létesítményében

Bővítésre készül a Dexion Románia, a Gonvarri Material Handling (GMH) leányvállalata és a csoport egyik fő raklapos állványgyártó, termékfejlesztő és tervező telephelye Európában. A fejlesztési és gyártási központ több, mint 35%-kal fog bővülni, alapterülete így 13700 m2-re nő annak érdekében, hogy új termékek előállításához tudjon helyet adni.

Rasnov Dexion Factory

A Dexion Románia 15 éve működik Rasnovban és kulcsfontosságú munkáltató a térségben, több mint 400 magasan képzett alkalmazottat foglalkoztat. A legkorszerűbb berendezésekbe történő beruházásokkal és a gyártási folyamatok optimalizálásával a Dexion Románia hatékonyabban tudja ellátni az európai, észak-amerikai, közel-keleti és ázsiai piacokat.

A létesítmény bővítése tovább erősíti a magas színvonalat és növeli a termelékenységet, hogy a vállalat meg tudjon felelni a növekvő vásárlói igényeknek, emellett lehetőségét ad új termékek fejlesztésére és tesztelésére, kiegészítendő a Dexion már amúgy is figyelemre méltó termékportfólióját.

Rasnov Dexion Factory

A bővítés hátterében a raktározás és a kapcsolódó eszközök iránt megnövekedett kereslet áll, amit az online vásárlás és a házhozszállítás térnyerése hajt, a világjárvány óta még intenzívebben.

Mivel a vállalkozások a hatékonyság növelésére és a raktárterületek használatának diverzifikálására törekednek (beleértve a vertikális gazdálkodást és a hűtött raktárakat), hagyományos, automatizált és félautomatizált rendszereinket egyre gyakrabban választják produktív, költséghatékony és jó minőségű megoldásként.

Szakértők előrejelzése szerint 2021 és 2025 között Európa szerte további mintegy 8,6 millió m2-nyi raktárra lesz szükség, ami tovább növeli a raktári tárolási megoldások iránti keresletet.

Rasnov Dexion Factory

„Örömmel jelentjük be Rasnovban található gyártóüzemünk bővítését” – mondta Sergio Rodriguez, a GMH vezérigazgatója. „A bővítés igénye az egyre növekvő ügyfélkörünk keresletének növekedését tükrözi. Terveink között szerepel az is, hogy a létesítményt új termékek fejlesztésére és bevezetésére is felhasználjuk, amivel a raktári tárolási megoldások tervezésében és gyártásában továbbra is az élvonalban maradhatunk.”

Brian Howson, a Dexion Románia ügyvezető igazgatója hozzátette: „Rasnovi üzemünk remek helyen található, és az egyik legfőbb gyártóüzemünk Európában. Azzal, hogy az itteni bővítés mellett döntünk, a régió iránti elkötelezettségünket demonstráljuk.”

Rasnov Dexion Factory

A Gonvarri Material Handling a világ egyik vezető, ipari tárolórendszer-szállítója, az állványoktól és polcrendszerektől a komplett raktári megoldásokig. Jelen van egész Európában, de értékesítési hálózatán keresztül a világ többi részén is.

Kérjük, amennyiben további információra van szüksége a Dexion Románia bővítésével, vagy raklapos állványokkal, polcokkal és raktározási megoldásokkal kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Related news
Latest news