Skip to main content

LogiMAT 2023 - Start your Stor[e]y

A tavalyi sikeres visszatérése után a LogiMAT sikertörténetének következő fejezetéhez érkeztünk. Ez a vásár az intralogisztika legújabb trendjeiről, valamint iparágunk hangjának megszólaltatásáról szól. Kezdje el Ön is a saját történetét a Dexion raktári megoldásaival! Látogasson el hozzánk Stuttgartba, a LogiMAT 2023 kiállításra!

LogiMAT event Újra eljött az idő! Csatlakozzon hozzánk 2023. április 25-27. között, és ismerje meg az „intralogisztika világát” Stuttgartban, az iparág legnagyobb nemzetközi eseményén! Találkozzon szakértőkből álló csapatunkkal, hogy megtudhassa, hogyan segíthetünk Önnek! Látogasson meg minket a 3-as pavilon 3C35-ös standján!

Jöjjön el és nézze meg automatizált tárolórendszereink működését! Fedezze fel a hatékony tárolás, a pontos készletnyilvántartás, a hibamentes és gyors komissiózás előnyeit! Akár Tornado gépeink iránt érdeklődik, akár többet szeretne tudni a GonvaLiftről és egyéb raktári rendszereinkről, mi ott leszünk, hogy meséljünk róluk. Megoldásainkat az Ön egyedi igényei szerint fejlesztjük, ezért kérjük, hogy jöjjön el hozzánk!

Product info at LogiMATLegyen bármilyen a terméke, van hozzá megfelelő tárolási megoldásunk. Akár a tárolókapacitást szeretné növelni, akár teljes automatizálásra való átálláson gondolkodik, akár a hagyományos raklapos állványos tárolási módot szeretné továbbra is megőrizni, mi minden lépésnél Ön mellett állunk. Nem számít, mekkora a vállalkozása, együttműködünk Önnel, hogy megtaláljuk a legjobb megoldást, és az Ön egyedi igényeihez szabjuk.

A LogiMAT tökéletes platformot kínál arra, hogy személyesen felfedezze és megismerje a termékkínálatunkat. Beszélgessen segítőkész kollégáinkkal, akik szívesen válaszolnak minden kérdésére!.

Ott leszünk, hogy értekezhessünk a HI280 polcokról, legyen szó egyszerű, hagyományos vagy többszintes rendszerről – ami az egyik nagyszerű módja annak, hogy kihasználja az épület magasságát, új tárolóhelyek kialakításával. Amíg nálunk van, tájékozódjon karos állványrendszereinkről is, amelyek ideálisak hosszú tárgyak tárolására. A TELEKANT és a MOVO mellett a Pull-out kihúzható raklapfiókokat is kiállítjuk, hogy láthassa megoldásaink széles skáláját. Beszéljen értékesítőinkkel még több fantasztikus termékünkről!

Mindenki számára kínálunk valamit. Jöjjön és csatlakozzon hozzánk a 3-as pavilon 3C35-ös standján!

Dexion at LogiMATMeséljen nekünk Ön is és ismerje meg, hogy hogyan kelhetnek életre az Ön elképzelései, tudja meg, hogy milyen előnyökkel jár, ha a mi megoldásainkat választja és hogyan teheti segítségünkkel jövőtállóvá a vállalkozását! A tervezéstől a telepítésen keresztül a szervizig és az értékesítés utáni támogatásig – mindenről gondoskodunk és elkísérjük a teljes utazás során. Kezdje el saját történetét a Dexionnal – az Ön hozzáértő megoldásszállítójával! Ne hagyja ki! Foglalja le jegyeit!

Keressen bennünket a 3-as pavilon 3C35-ös standján!

Related news
Latest news