Skip to main content

Új vezérigazgató a Gonvarri Material Handling élén 2021-től

Sergio Rodriguez lesz a Gonvarri Material Handling (GMH) új vezérigazgatója 2021. január 1-jétől. Frank Pohl, aki az elmúlt 6 évben vezette a GMH-t, 2020 végén visszavonul.

Frank Pohl

Sergio Rodriguez

Sergio Rodriguez spanyol mérnök, aki PhD fokozatot szerzett elektronikai- / villamos- és számítástechnikai mérnökként, továbbá üzleti menedzsment diplomával is rendelkezik. Sergio az ArcelorMittalnál kezdte a karrierjét a folyamatokat fejlesztő mérnököknél, és 10 évig a Gonvarri Industriesnél dolgozott különböző senior kereskedelmi és operatív vezetői pozíciókban. 2017 óta a Gonvarri Industries közép-európai, autóipari üzletágának volt a vezetője.

Josu Calvo, a Gonvarri Industries vezérigazgatója elmondta, hogy „Sergio szenvedélye, elkötelezettsége és innovatív szelleme, valamint megbízható és elismerő vezetési módja jól szolgálja majd kollégáinkat, ügyfeleinket és partnereinket, és segítségével tovább folytatódhat a GMH sikeres útja. Az elmúlt évek során a GMH Frank vezetése alatt az árukezelő eszközök és megoldások vezető európai beszállítójává vált a manuálistól a teljesen automatizált raktárakig”.

Frank tanácsadóként velünk marad a következő 12-18 hónapban, hogy elősegítse, támogassa és vezesse a GMH-t raktár-automatizálási megoldásokat kínáló rendszerintegrátorokkal támogató, új „System Partners” üzletágat.

A Gonvarri Material Handlingről

A Gonvarri Material Handling (GMH) az ipari tárolóeszközök egyik vezető szállítója. A cégcsoport raklapos és polcos állványoktól a magasraktárakig terjedő megoldásait a Dexion, Constructor, Kasten, Stålteknik és Kredit márkanevek alatt forgalmazza Európa szerte.

2019-ben 200 millió Eurós forgalommal, több mint 1200 alkalmazottal és modern, Németország, Románia, Csehország, Finnország, Svédország és Oroszország kulcsfontosságú piacain stratégiai elhelyezkedésű gyáregységekkel vezető szerepet töltünk be a tárolási iparban.

Cégcsoportunk jelen van egész Európában, de értékesítési hálózatán keresztül a világ többi részén is, beleértve Afrikát, a Közép-Keletet, valamint Észak- és Dél-Amerikát.

Related news
Latest news