Skip to main content

A Dexion állványok 75 éve

75 év telt el azóta, hogy Demetrius Comino (a Dexion alapítója) bemutatta az úttörő jelentőségű Dexion csavarkötésű profilt és a világ első átalakítható tárolórendszerét. Felismerve, hogy gyorsan és egyszerűen szétszerelhető és újra felhasználható, tároló állványokra van szükség, Comino találékonysága elindította a Dexiont a siker útján.

Slotted AngleEz az átalakítható tárolórendszer 1947 óta minden igényt kielégítő, rugalmas logisztikai megoldást kínál ügyfeleinknek.

Az elmúlt 75 év során a Dexion csavarkötésű állvány számos felhasználási célra kínált megbízható, kényelmes és tartós megoldást a tárolási igények kielégítésére.

Érdekességképpen megemlítjük, hogy a tárolástól eltérő, alternatív felhasználásra is alkalmasnak bizonyult a rendszer. 1956-ban például a Cortina d'Ampezzóban megrendezett téli olimpián a sístadionhoz szállítottak alkatrészeket. 1963-ban pedig, amikor Szkopjét egy hatalmas pusztítást okozó földrengés rázta meg, Comino alkatrészeket adományozott új házak építéséhez, ami elegendő volt két komplett falunyi, új ház felépítéséhez. Ennek köszönhetően a település a „Dexiongrad” becenevet kapta.

MOVO

A Dexion a Gonvarri Material Handling tagjaként továbbra is komoly, globális jelenléttel rendelkezik az iparágban.

A csavarkötésű állványrendszer korai sikere óta a vállalat egyre erősödött, miközben további polcos és raklapos tárolómegoldásokat fejleszt és gyárt. Ennek eredményeként világszerte ügyfelek sokaságának segített raktározási feladatokban.

A márka folyamatosan növekszik, és a Gonvarri család részeként egyre korszerűbb megoldásokat tud nyújtani a szintén folyamatosan növekvő raktáripar számára. Az automatizált és félautomatizált rendszerek egyre több vállalat számára válnak elsőszámú választássá. Ezek a helytakarékos és költséghatékony berendezések, mint például a MOVO, a Pallet Shuttle és a tárológépek egyszerű és biztonságos választ adnak az ügyfelek igényeire.

Rack-clad

A Dexion növekvő sikere és jól ismert márkaneve olyan innovatív tárolási megoldásokat vezetett be a világ számos iparágában, például a gyógyszeriparban, az autóiparban vagy az élelmiszer- és italgyártásban, mint a Mini Load automata kisáruraktárak vagy a Rack Clad magasraktárak.

A Dexion különféle megoldásaival többet tud nyújtani ügyfeleinek. Az iparágban szerzett több, mint 75 éves tapasztalattal rendelkező, műszakilag jól képzett és intuitív kollégákból álló csapataink biztosítják, hogy megfelelő támogatást és szaktudást kaphassanak a sikeres eredmények érdekében.

A Dexion vertikális gazdálkodási projektekben is részt vesz. Ez a mezőgazdaság egy új útja; olyan városi területekre tervezve, ahol korlátozott a szabad terület. A Gonvarri család részeként a Dexion folytatja az innovációt és a fejlesztéseket, a Comino eredeti, csavarkötésű profiljait és átalakítható tárolási megoldását is alkalmazva.

Íme, a következő 75 év megbízható, praktikus tárolóállvány-megoldásai a Dexiontól és a Gonvarritól.

Related news
 • 13897
  2024. 02. 12.

  LogiMAT 2024 #EfficiencyMatters

  Készüljön fel arra, hogy megismerkedjen az "intralogisztika világával". Megbízhatóan mozgatható, hatékonyan tárolt - raktári megoldásainkkal Ön mindig egy lépéssel előrébb jár! Látogasson el hozzánk a LogiMAT 2024 kiállításon Stuttgartban, a 3. csarnok 3C35-ös standján.
 • 12188
  2022. 05. 31.

  LogiMAT - Végre visszatért!

  Végre visszatért! Már több, mint 3 év telt el, de a LogiMAT nagyobb és jobb lesz, mint valaha.
Latest news