Skip to main content

Bemutatjuk a legkorszerűbb raktári megoldásokat a LogiMAT 2020-on

A Dexion lerántja a leplet legújabb fejlesztéseiről a legnevesebb nemzetközi kiállításon, a LogiMAT 2020-on.

LogiMAT 2020A LogiMAT minden évben a legjelentősebb, intralogisztikai megoldásokkal és folyamatirányítással foglalkozó, nemzetközi kiállítás Európában. Idén március 10. és 12. között kerül megrendezésre, Stuttgartban. Mi éppen az utolsó simításokat végezzük a standunkon, ami az 5. csarnok A61-es területén lesz megtalálható.

A Dexion csapata bemutatja változatos és széles körű tárolási koncepcióinkat a standardtól a teljesen testreszabott raktári logisztikai megoldásokig.

Látogatóink megismerkedhetnek a tárológépeink új generációjával. A TORNADO UHD függőleges tárológép a legújabb technológiával és a TCPlus szoftverrel teljes körű sokoldalúságot kínál: apróalkatrészek kompakt tárolását, valamint biztonságos, ergonomikus és hibamentes árukigyűjtést tesz lehetővé a lehető legkisebb helyen. Segítségével pénzt és időt takaríthat meg a megrendelések magas szintű, kötegelt feldolgozásával. Jöjjön el és próbálja ki Ön is élőben a TORNADO UHD-t!

Logimat 2020Bemutatjuk a teljesen automatizált megoldásainkat is, amelyeket a Lampe Lagertechnik GmbH-val közösen hoztunk létre. A helyszínen megismerkedhet a még fejlesztés alatt álló, automatizált tárolási megoldásainkkal is. Ez egy izgalmas és innovatív terület, fedezze fel, hogy mit tartogat a jövő az intelligens automatizálás területén!

A kiállításon szerepelni fog számos népszerű és rendkívül sokoldalú termékünk, mint például a MOVO nagy teherbírású, gördíthető állvány, melyet a legkülönfélébb körülmények között, így akár -40°C-os hűtőházban is lehet használni. A MOVO gördíthető alváz egy sokoldalú megoldás, több állványtípusunkkal kompatibilis.

Standunk látogatói megnézhetik új kihúzható tárolóegységeinket (Pull Out Unit), amelyeket a P90 raklapos állványrendszeren mutatunk be, és amelyek manuális és elektromos verzióban is elérhetők, valamint az ügyfelek igényei szerint konfigurálhatók és hatékony anyagáramlás mellett biztonságos és ergonomikus árukigyűjtést tesznek lehetővé, a nagy sűrűségű tárolás mellett.

Logimat 2020Mi a Dexionnál kiváló, innovatív tárolási megoldásokat és rendszereket tervezünk. Ezek a dinamikus vagy statikus rendszerek a folyamatok optimalizálása érdekében rugalmasak, kompatibilisek és bővíthetők, így rendkívül költséghatékonyak.

Megoldásainkat minden esetben az Ügyfeleink belső folyamatainak megfelelően alakítjuk ki.

Felkeltettük érdeklődését a LogiMAT 2020 és a Dexion megoldásai iránt? Örömmel találkoznánk Önnel személyesen. Igényeljen belépőt a logimat2020@dexion.de e-mail címen. A LogiMAT 2020 kiállításról ide kattintva talál bővebb információt.

Related news
 • 13897
  2024. 02. 12.

  LogiMAT 2024 #EfficiencyMatters

  Készüljön fel arra, hogy megismerkedjen az "intralogisztika világával". Megbízhatóan mozgatható, hatékonyan tárolt - raktári megoldásainkkal Ön mindig egy lépéssel előrébb jár! Látogasson el hozzánk a LogiMAT 2024 kiállításon Stuttgartban, a 3. csarnok 3C35-ös standján.
 • 12546
  2022. 12. 21.

  A Dexion állványok 75 éve

  75 év telt el azóta, hogy Demetrius Comino (a Dexion alapítója) bemutatta az úttörő jelentőségű Dexion csavarkötésű profilt és a világ első átalakítható tárolórendszerét.
 • 12188
  2022. 05. 31.

  LogiMAT - Végre visszatért!

  Végre visszatért! Már több, mint 3 év telt el, de a LogiMAT nagyobb és jobb lesz, mint valaha.
Latest news