Skip to main content

Dexion Live a LogiMAT 2019-en!

Az idén 17. alkalommal megrendezésre kerülő LogiMAT az elsőszámú választás azon cégvezetők és a döntéshozók számára, akik lépést kívánnak tartan az állandóan változó üzleti környezettel. A logisztika minden területének legjava jelenik itt meg – a beszerzéstől a gyártásig és a szállítmányozásig.

A kiállítás ebben az évben még többet kínál a látogatóinak. Személyesen találkozhatnak szakértőkkel, részt vehetnek kereskedelmi fórumokon, ahol vezető iparági szakemberektől értesülhetnek kulcsfontosságú témákkal kapcsolatos információkról és logisztikai trendekről, valamint élőben láthatják a legújabb termékeket és fejlesztéseket.

A Dexion csapata mindig lelkesen készül a LogiMAT-ra. Ez az év első jelentős, szakmai kiállítása, amely a kiállítók és a látogatók számára is nagyon kedveltté vált az élő bemutatók, a jó elrendezés és a professzionális, mégis nyugodt hangulat kombinációjának köszönhetően, ahol jó érzés üzletet kötni.

„Mindig nagyszerűen éreztük magunkat a LogiMAT-on” – mondta Dagmar Brovot, a Dexion Németország marketingért és kommunikációért felelős munkatársa. „Jó néhány éve van itt standunk és számos látogató tér vissza hozzánk évről-évre, hogy megismerhesse az újdonságokat, illetve hogy tevékenysége számára megoldásokat találjon. Jó érzés velük ismételten találkozni és természetesen örömmel ismertetjük meg termékeinkkel az új érdeklődőket is. Az élő bemutatók nagyon népszerűnek bizonyultak, így az idei rendezvényen megtekinthető lesz néhány a leginnovatívabb termékeink közül, úgymint a MOVO, nagy teherbírású gördíthető állványunk, a Pallet Shuttle rendszerünk, ami optimalizálja az árumozgást, valamint a lenyűgöző és kompakt, kisebb termékek tárolására alkalmas TORNADO liftes tároló berendezés.”

Győződjön meg a saját szemével

A kiállítás látogatói találkozhatnak a velünk és lehetőségük lesz megismerkedni a Dexion innovatív tárolási megoldásaival az 5. csarnok A61-es standján.

LogiMAT 2019 adatok

Esemény: Intralogisztikai Megoldások és Folyamatmenedzsment 17. Nemzetközi Vására
Elhelyezkedés: Stuttgart, Németország
Helyszín: Stuttgart Vásárközpont (Stuttgart Trade Fair Centre)
Időpont: 2019. február 19-21., 9-17 óra között
Dexion stand: 5. csarnok, A61
Belépés: jeggyel díjtalan.

Kérje ingyenes belépőjegyét: www.dexion.com/campaigns/LogiMATVouchers

A Dexionról

A Dexion 2018. január óta a Gonvarri Steel Services tagja. A Gonvarri székhelye Madridban található, a világ 16 országában 36 gyárral rendelkezik. A Gonvarri Steel Services bevétel 2016-ban 2,325 Mrd Euró volt.

A Dexion Európa egyik vezető raktári logisztikai megoldásokat kínáló vállalata. Termékportfoliónk az egyszerű polcos állványoktól az egyedi tervezésű, raktári megoldásokig, dinamikus, automata tároló rendszerekig és acélszerkezetekig terjed.

A LogiMAT 2019-ről

A LogiMAT 2019 az Intralogisztikai Megoldások és Folyamatmenedzsment 17. Nemzetközi Vásáraként a világ legnagyobb intralogisztikai rendezvénye. Átfogó betekintést nyújt mindarról, ami az intralogisztikai iparágat működteti a beszerzéstől a gyártásig és a szállítmányozásig. A nemzetközi kiállítók minden év elején összegyűlnek, hogy innovatív technológiákat, termékeket, rendszereket és megoldásokat mutassanak be, melyek hozzájárulhatnak a logisztikai tevékenységek egyszerűsítéséhez, a folyamatok optimalizálásához és a cégek költségeinek csökkentéséhez.

Bővebb információ: www.logimat-messe.de

Related news
 • 13897
  2024. 02. 12.

  LogiMAT 2024 #EfficiencyMatters

  Készüljön fel arra, hogy megismerkedjen az "intralogisztika világával". Megbízhatóan mozgatható, hatékonyan tárolt - raktári megoldásainkkal Ön mindig egy lépéssel előrébb jár! Látogasson el hozzánk a LogiMAT 2024 kiállításon Stuttgartban, a 3. csarnok 3C35-ös standján.
 • 12546
  2022. 12. 21.

  A Dexion állványok 75 éve

  75 év telt el azóta, hogy Demetrius Comino (a Dexion alapítója) bemutatta az úttörő jelentőségű Dexion csavarkötésű profilt és a világ első átalakítható tárolórendszerét.
 • 12188
  2022. 05. 31.

  LogiMAT - Végre visszatért!

  Végre visszatért! Már több, mint 3 év telt el, de a LogiMAT nagyobb és jobb lesz, mint valaha.
Latest news