Skip to main content

LogiMAT 2024 #EfficiencyMatters

A LogiMAT az intralogisztika legújabb trendjeinek kiállítása, és a fontos párbeszéd platform iparágunk számára. Az esemény 2024. március 19-21 között nyitja meg kapuit Stuttgartban.

Pull-out units on display at LogiMAT

Készüljön fel arra, hogy megismerkedjen az "intralogisztika világával". Megbízhatóan mozgatható, hatékonyan tárolt - raktári megoldásainkkal Ön mindig egy lépéssel előrébb jár! Látogasson el hozzánk a LogiMAT 2024 kiállításon Stuttgartban, a 3. csarnok 3C35-ös standján.

Bemutatjuk hatékony raktári megoldásainkat, mint például:

A jól ismert raklaptárolás mellett olyan kompakt innovatív megoldásokkal, például a Shuttle megoldás, mellyel időt és költségeket takaríthat meg.

Mobile pallet racking on display at LogiMAT

 

A MOVO mobil raklapos állványrendszer egy fantasztikus, nagy sűrűségű, félautomata megoldás. A legmodernebb technológiával, energiatakarékos világítási koncepcióval és intelligens szenzortechnológiával a maximális biztonság érdekében.

Kínálunk könnyen átalakítható polcos-, többszintes polcos- és görgős állványokat; bármit is kell tárolnia, nálunk megtalálja a megfelelő tárolási megoldást.

Fedezze fel széles termékportfóliónkat a LogiMAT 2024-en. Szakértő Dexion csapatunk készséggel válaszol minden kérdésére.

A tervezéstől és telepítéstől a szervizig és az értékesítés utáni támogatásig – mindent egy kézből! #EfficiencyMatters – Dexion, az Ön szakértő megoldásszállítója. Örömmel látjuk Önt a 3-as csarnokban, a 3C35-ös standon.

Foglalja le jegyét most!

Related news
Latest news