Skip to main content

LogiMAT - Végre visszatért!

LogiMAT 2022Végre visszatért! Már több, mint 3 év telt el, de a LogiMAT nagyobb és jobb lesz, mint valaha. Minden idők legmagasabb számú látogatóját várjuk és máris több jegyet foglaltak le, mint korábban bármikor. Siessen, mert a jegyek gyorsan fogynak. Tartson velünk a LogiMAT 2022-n!

Jó régen volt már. Izgatottak vagyunk, hogy visszatér a világ legnagyobb, nemzetközi, intralogisztikai szakkiállítása. Már csak néhány nap a nagy eseményig, ne hagyja ki a lehetőséget és keressen fel bennünket az 5-ös csarnok D60-as standján.

LogiMAT 2022Legyen az elsők között, akik megismerhetik a legújabb tárológépünket, amikor leleplezzük a LogiMAT-on. Látogassa meg a csapatunkat, és nézze meg, hogy mire képes ez az új függőleges tárológép. Feltétlenül tekintse meg legújabb videóinkat és beszélgessen kollégáinkkal, hogy megtudja, milyen előnyöket kínál egy ilyen rendszer.

Bármilyen termékről legyen szó, van hozzá való tárolási megoldásunk az Ön számára. Akár hosszú árukat kíván elhelyezni karos állványokon, akár növelné a tárolókapacitását az alapterület bővítése nélkül, akár teljesen automatizálná a raktárát, mi lépésről lépésre végig tudjuk kísérni.

Fedezze fel legújabb kihúzható tárolóinkat, amelyeket úgy terveztünk meg, hogy időt és helyet takarítsanak meg a munkaterületen. A raklapok fiókszerűen történő mozgatásával könnyebb és ergonomikusabb a komissiózás, amitől hatékonyabbá válik a munkavégzés.

A LogiMAT tökéletes lehetőséget kínál arra, hogy meglátogasson minket és megismerje termékeink széles választékát. Barátságos és rendkívül tapasztalt csapatunk tagjai készséggel válaszolnak minden kérésére.

LogiMAT 2022Ott leszünk, hogy beszéljünk a HI280 polcrendszerünkről és bemutassuk azokat a gördíthető állványainkat, amelyekkel Európa-szerte fejlesztenek tovább raktárakat. Ez utóbbi, könnyen mozgatható, polcos egységekkel akár megduplázható a raktár kapacitása.

Mindenki számára kínálunk valamit. Jöjjön el és csatlakozzon hozzánk!

Engedje meg, hogy vendégül lássuk a látogatói társalgóban és rávezessük a tárolási megoldások útjára, hogy bemutathassuk, miként fejleszhetjük vállalata folyamatait és működését. Különféle, az Ön számára hasznos megoldásokat kínálunk, hogy minden kihívásnak meg tudjon felelni. Hosszú ideje foglalkozunk ezzel, szóval látogasson el hozzánk és megtudhatja, hogy hogyan tudunk segíteni. Foglalja le jegyét most!

Ne hagyja ki! Keressen minket az 5-ös csarnok D60-as standján!

Related news
 • 13897
  2024. 02. 12.

  LogiMAT 2024 #EfficiencyMatters

  Készüljön fel arra, hogy megismerkedjen az "intralogisztika világával". Megbízhatóan mozgatható, hatékonyan tárolt - raktári megoldásainkkal Ön mindig egy lépéssel előrébb jár! Látogasson el hozzánk a LogiMAT 2024 kiállításon Stuttgartban, a 3. csarnok 3C35-ös standján.
 • 12546
  2022. 12. 21.

  A Dexion állványok 75 éve

  75 év telt el azóta, hogy Demetrius Comino (a Dexion alapítója) bemutatta az úttörő jelentőségű Dexion csavarkötésű profilt és a világ első átalakítható tárolórendszerét.
Latest news