Skip to main content

Novemberben több kelet-európai kiállításon is találkozhatott Dexionnal

November folyamán a Dexion Kelet-Európa munkatársai a legfontosabb logisztika eseményeken találkoztak meglévő és potenciális ügyfeleikkel.

Dexion Kft. Budapesten részt vett a TRANSLOG Connect Congress –en.

Amely a Közép-Kelet-Európai régió vezető közlekedési, logisztikai és ellátási lánc menedzsment szakembereinek csúcstalálkozója.

Translog 2017A kongresszus két napja alatt a Dexion képviselői lehetőséget kaptak arra, hogy találkozzanak és értékes üzleti kapcsolatokat építsenek számos döntéshozóval és iparági szakértővel egy sor előre megegyezett rövid üzleti és a számos informális megbeszélésen.

"TRANSLOG Connect vonzza nemcsak a vezető magyar döntéshozókat, de több szomszédos ország meghatározó szereplőit is: Romániát, Csehországot, Szlovákiát, Macedóniát és Szerbiát, így mint Cégcsoport, volt alkalmunk találkozni több meglévő ügyfelünkkel, emellett sok új kapcsolatot is sikerült teremtenünk"- mondta Péter Zoltán, a Dexion Kft. ügyvezető igazgatója.

Dexion kft. részt vett a 2017 –es MLBKT kongresszuson is.

Ez kongresszus a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság éves konferenciája, ami a vállalatok, a logisztika, a beszerzés és a termelésirányítás legnagyobb hazai találkozója az ellátási lánc menedzsmentjével.

MLBKT

Az idei esemény arra összpontosított, hogy hogyan változtatja az automatizálás az ellátási láncot és ennek milyen hatásai várhatóak a gyártók, kereskedelmét és logisztikai szolgáltatók felé.

Ennek a témának jegyében Dexion élőben bemutatta a Pallet Shuttle megoldását a standon - egy rendszert, amely a raktárlogisztikát javítja a raktárterület optimalizálásával, megnövelt paletta sebességgel és csökkenő raktári karbantartási költségekkel.

A lengyel Dexion kiállító volt a legnagyobb eCommerce rendezvényen.

A Targi eHandlu (e-kereskedelem lengyelországi vására) egy üzleti orientált és oktató rendezvény, olyan szakembereknek, akik most tervezik elindítani eCommerce üzletüket.

A 13. varsói eCommerce EXPO több mint 4000 látogatót vonzott, akik 24 neves szakértő előadását hallgathatták 3 helyszínen és találkozhattak közel 140 kiállítóval.

eCommerce“ Úgy gondoljuk, hogy az eCommerce a piac egyik nagyon fontos szegmense. Ez egy gyorsan növekvő, aktív szektor, amely részvevőit nagyon érdekli a legújabb technológiai fejlődést, és az, hogy hogyan javíthatják üzleti tevékenységük minden aspektusát. Ez a harmadik alkalom, hogy részt veszünk a rendezvényen és azt akarjuk, hogy a Dexion legyen a lengyel e-kereskedelmi iparág go-to raktárrendszer szolgáltatója.” mondta Marek Skibinski, a lengyel Dexion ügyvezető igazgatója.

A szlovák Dexion először vett részt a Pozsonyban a SLOVLOG kongresszuson.

Amely a legnagyobb a szlovákiai logisztika esemény, amely most a jelenlegi logisztikai trendekre, elvárásokra és veszélyekre helyezte a hangsúlyt.

SLOVLOG házigazdái a szlovák piacon a várakozásokról és a jövőbeli logisztikai fejlesztésekről beszéltek. A résztvevők gyakorlati információkkal gazdagodnak és kiépíthettek üzleti kapcsolatokat interaktív formában, prezentációkból, megbeszélésekkel és találkozókkal a szakmai és informális programokon belül. A SLOVLOG fórum a Logistics Business Mixer konferencia program része.

Related news
 • 13897
  2024. 02. 12.

  LogiMAT 2024 #EfficiencyMatters

  Készüljön fel arra, hogy megismerkedjen az "intralogisztika világával". Megbízhatóan mozgatható, hatékonyan tárolt - raktári megoldásainkkal Ön mindig egy lépéssel előrébb jár! Látogasson el hozzánk a LogiMAT 2024 kiállításon Stuttgartban, a 3. csarnok 3C35-ös standján.
 • 12546
  2022. 12. 21.

  A Dexion állványok 75 éve

  75 év telt el azóta, hogy Demetrius Comino (a Dexion alapítója) bemutatta az úttörő jelentőségű Dexion csavarkötésű profilt és a világ első átalakítható tárolórendszerét.
 • 12188
  2022. 05. 31.

  LogiMAT - Végre visszatért!

  Végre visszatért! Már több, mint 3 év telt el, de a LogiMAT nagyobb és jobb lesz, mint valaha.
Latest news