Skip to main content

A világ vezető automata raklaptároló megoldása a Dexionnak köszönhetően mostantól Magyarországon is elérhető

PalomatA Dexion arra törekszik, hogy ügyfeleit komplett raktári megoldásokkal láthassa el. Ennek érdekében saját gyártású termékei mellé kizárólag a piacon elérhető legmagasabb színvonalat képviselő, leghatékonyabb és legjobb minőségű termékeket kínálja.

A PALOMAT® a világ vezető raklaptároló és adagoló gépeinek gyártója

PALOMAT

A gyártás a dániai Morsban folyik és csak a legjobb beszállítóktól, a Siemenstől, a Sicktől, az SMC-től és a Linaktól származó alkatrészeket használnak. Az összes raklaptároló és adagoló gép szigorú minőségellenőrzést és tesztelést követően hagyhatja el a gyárat.

Az első PALOMAT® elkészítésére 1992-ben került sor, amikor maga az egyik tulajdonos szenvedett a hátfájdalomtól. Ekkor született meg az igény egy raklapkezelő gépre, melynek használatával nincs szükség a raklapok kézzel történő mozgatására illetve megemelésére. Azóta számos alapmodellt fejlesztettek ki annak érdekében, hogy világszerte fokozhassák a hatékonyságot és javíthassák a munkakörülményeket.

A termelés, a csomagolási egységek, a raktárak és a munkakörülmények javítási hatékonyságának a csúcsán a PALOMAT® olyan raklaptároló és adagoló gépeket fejleszt és gyárt, amelyek rendezett és hatékony munkakörnyezetet teremtenek ott, ahol a raklapokat kezelik. A gyártás a LEAN elv alapján történik, amely elősegíti a magas minőség fenntartását.

PALOMAT

A PALOMAT® az önálló, Stand Alone és az automata rendszerekbe, ill. gyártósorokba integrálható Inline raklaptároló és adagoló gépeivel a munkakörnyezettel kapcsolatos innovációiról ismert. Világszerte már több mit 12.000 db berendezést adtak el, amiből kb. 1.000 db a felhasználó egyedi igényeinek megfelelően készült.

„Kollégáink a Dexion Németországnál megismerték, hogy milyen előnyökkel jár ez a rendszer ügyfeleik számára, ezért hivatalos partneri kapcsolatot építettek ki a PALOMAT®-tal.

Az egy éves, gyümölcsöző együttműködés során gyűjtött tapasztalatok alapján elmondható, hogy a PALOMAT® kiváló minőségű berendezéseket szállít és rendkívül segítőkész a támogató csapatuk. Ennek köszönhetően született meg a döntés, hogy többek között Magyarországgal bővítjük azon országok számát, ahol a Dexion forgalmazni fogja a termékeit.” – mondta Péter Zoltán a Dexion Kft. ügyvezető igazgatója.

Hatékony és biztonságos raklapáramlás a dolgozók fizikai megterhelése nélkül. Ideális minden olyan vállalat számára, amely tevékenysége során üres raklapokat kezel. A PALOMAT® legfeljebb 25 raklapot tud tárolni. A raklapokat egy targonca vagy béka segítségével lehet az adagolóba helyezni, ami aztán automatikusan felhalmozza azokat. A különféle funkciókat az oldalt található, felhasználóbarát kezelőpanelen lehet elérni.

Az automatizálás a hatékonyság növelésének egyik kulcsa

PALOMAT

A PALOMAT® raklaptároló gép automatizálja a raklapok kezelését, fokozza a raklapok eltárolásának és adagolásának hatékonyságát, egyúttal megóvja a dolgozókat a nehéz raklapok emelgetése jelentette egészségügyi kockázatoktól.

A PALOMAT® a munkafolyamatok természetes részévé válhat pl. a termelésben, a raktárban, a csomagolási részlegen vagy az áruházakban – röviden a vállalat tevékenységének bármely területén, ahol üres raklapokat kell egymásra pakolni és adagolni.

A „zöld” és környezetbarát beruházások egyre nagyobb figyelmet kapnak világszerte. Sokak számára elsődleges a környezetre gyakorolt hatás csökkentése vagy teljes megszüntetése.

Mi teljes mértékben támogatjuk ezt a „zöld” mozgalmat. Ennek érdekében termékeink nagy része 100%-ban elektromos árammal működik. Csupán egy hagyományos, 230 V-os konnektorra van szükség és azonnal hatékonyabb és felhasználóbarát raklapkezelésre válthat. Olyan egyszerű, mint az egyszer egy.

PALOMATA PALMOAT® a következő előnyöket kínálja:

  • Helytakarékos és rendezett munkahely
  • Optimális raklapáramlás
  • Szignifikánsan kevesebb targoncaművelet
  • Csökkenő raklapköltségek
  • Javuló hatékonyság
  • Kevesebb hát-, ujj- és lábsérülés
  • Kevesebb betegség miatti hiányzás
  • Kevesebb raklapkezelésre fordított idő
  • LEAN – fokozott hatékonyság kevesebb erőforrással
Related news
Latest news