Skip to main content

Bemutatjuk a közepes teherbírású karos állványrendszerünk új generációját: megbízható, sokoldalú és rövidebb szállítási határidővel elérhető

Ha hosszú és közepesen nehéz áruk tárolására keres egy kompakt és rendezett tárolási megoldást, akkor a Dexion új karos állványa a tökéletes választás.

Medium Duty CantileverAz új, közepes teherbírású karos állványrendszert a kis teherbírású karos állványunkkal szerzett tapasztalatok alapján terveztük meg nagyobb terhelhetőségűre.

Tökéletesen illeszkedik a kis és a nagy teherbírású változataink közé. Ideális megoldás hosszú és nagy tárgyak, például csövek, gerendák, szálanyagok vagy bútorok tárolására.

Ez az új, közepes teherbírású karos állványrendszer leváltja a korábbi, IPE-szelvényekből álló megoldást. Modern, továbbfejlesztett kialakítású, kompaktabb és könnyebb szerkezetű, nagyobb rugalmasságot kínál, horganyzott kivitelben, megőrizve az elődje szilárdságát és megbízhatóságát. A rendszert teljes egészében saját gyárainkban fejlesztettük és gyártjuk.

Medium Duty CantileverAz áruk elhelyezése vízszintesen történik, így kézzel vagy targoncával kezelhetők. Az állványok lemezpolcok segítségével kisebb dobozok és különféle formájú vagy méretű tárgyak elhelyezésére is alkalmassá tehetők. Az acél legurulásgátlók megakadályozzák a termékek leborulását.

Szükség esetén további oszlopokkal és karokkal bővíthető. Az egy- és kétoldalas kialakításnak köszönhetően maximális tárolási kapacitás érhető el a rendelkezésre álló területen – legyen az a csarnok közepén vagy épp közvetlenül a fal mellett.

Mivel elöl nincsenek oszlopai, nincs korlátozva a tárolt áruk mozgatása, minden tárolószint közvetlenül hozzáférhető, legyen szó barkácsáruházi, gyártási, műhelyi vagy vízvezeték- és egyéb csőszerelői igényekről.

Medium Duty CantileverFő tulajdonságok

  • Nincs korlátozva a termékek hossza
  • Beltéri felhasználásra készült
  • Egyszerűen állítható a szintek közötti távolság
  • Magasság: akár 4 m
  • Karhossz: akár 1,2 m
  • Kar terhelhetősége: max. 1195 kg
  • Oszlop terhelhetősége: max. 4780 kg

A közepes teherbírású karos állványrendszerünk megfelel az acél szerkezetek tervezésére vonatkozó, FEM 10.2.09 és EN 1993-1-1:2006 szabványoknak.

A közepes teherbírású karos állvánnyal (vagy a hosszú és nehéz áruk tárolására szolgáló egyéb megoldásainkkal) kapcsolatos további információkért forduljon a Dexionhoz.

Related news
Latest news