Skip to main content

Bemutatjuk a széles fesztávú Dexion Longspan állványrendszer új generációját: megbízató, sokoldalú és még költséghatékonyabb

Az új Dexion Longspan 3 (LS3) széles fesztávú állványrendszer rendelkezik a korábbi megoldásaink minden előnyével és emellett nagyobb terhelhetőség, rugalmasabb dizájn, megfizethetőbb ár jellemzi, továbbá lehetőség van gördíthető és többszintes állványként is használni.

LS3

„A Longspan 3 polcrendszer ideális megoldás azon ügyfeleink számára, akiknek nincs szüksége, ezért nem szeretnék megfizetni a raklapos állványok által nyújtotta nagyobb teherbírást, de a normál fesztávú polcos állványok sem felelnek meg a tárolási és árukezelési műveleteink” – mondta Péter Zoltán, a Dexion Kft. ügyvezetője.

A Longspan 3 széles fesztávú állványrendszer számos előnyt biztosít a hosszú vagy terjedelmes termékekkel foglalkozó cégek számára.

Az LS3 legjelentősebb előnyei:

LS3

  • Erős, tartós és sokoldalú
  • Terjedelmes vagy egyedi formájú termékek hatékony tárolását teszi lehetővé nagy tárolási sűrűség és minimális helyveszteség mellett
  • Hosszú tartógerendák az optimális rugalmasság érdekében
  • Gyors készletforgási sebesség a két oldalról történő használhatóságnak köszönhetően
  • Költséghatékony, mivel a hosszabb gerendák miatt kevesebb keretre van szükség
  • Egyszerűen összeszerelhető és átalakítható így rugalmasan tud reagálni a piaci változásokra
  • Süllyesztett gerendák a standard választékban a függőleges hely maximális kihasználása érdekében
  • Kiegészítők nagy választéka áll rendelkezésre: különféle elválasztó elemek, rácsos polcok, csőprofilú gerendák, stb. a teljes testreszabhatóságért

Ls3

Péter Zoltán hozzátette: „Az LS3 ideális megoldás azon ügyfeleink számára, akik nehéz dolgokat, dobozokat, csöveket vagy kábeleket tárolnak és az állványokat manuálisan üzemeltetik. Az LS3 a legkülönfélébb területen használható és a termékportfolió esetleges változása esetén a flexibilitásának köszönhetően bármikor egyszerűen átalakítható.”

Miért jobb a széles fesztávú állvány?

Normál fesztávú, hagyományos polcrendszer esetén helyet veszíthetünk, ha a tárolni kívánt áru nem tölti ki teljesen a polcokat – főleg ha nagyobb vagy speciális alakú dolgokról van szó. A széles fesztávú állványrendszer az ideális megoldás kézzel mozgatott, terjedelmes vagy hosszú termékek számára.

A gerendák akár 3 méteres hosszban is elérhetők, pozdorja vagy acél polcfedéssel.

LS3A nyitott szerkezet lehetővé teszi, hogy az állványokra elölről és hátulról is lehessen pakolni, ezáltal optimalizálható az árukezelés és minimalizálható a helyveszteség.

A keretösszekötők és a csavarozott szerkezet kellő stabilitást biztosít az állványkereteknek. A talpaknak és a szintezőlemezeknek köszönhetően pedig bármilyen, egyenetlen padlóra felállíthatók.

Az LS3 gerendái a rugalmasság érdekében szabadon áthelyezhetők, ezáltal a szintosztás könnyedén a jövőbeni termékváltozásokhoz igazítható.

Az állványrendszer egyszerűen szétszerelhető, újra felállítható és átalakítható. Ezek kulcsfontosságú tulajdonságok egy jól működő raktár számára. Az áthelyezhetőség és a bővíthetőség rövidebb megtérülési időt és csökkenő fenntartási költségeket eredményezhet.

Kérjük, a Longspan 3-mal kapcsolatos bővebb információért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Related news
Latest news