Skip to main content

Tornado UHD – az új generációs, függőleges tárológép

A számítógéppel vezérelt tárológépek rendkívül népszerűek lettek az elmúlt évek során, mivel költségkímélő megoldást nyújtanak mindenki számára, aki a raktára minden négyzetméterét kihasználná.

Tornado UHD Storage Machine

Egyszerűen integrálhatók a meglévő raktárnyilvántartó rendszerébe, de önállóan is hatékonyan használhatók.

Ezennel bemutatjuk a liftes tárológépek új generációját: a Tornado UHD a legkorszerűbb technológiával és TCPlus szoftverrel.

A Tornado UHD függőleges tárológép egy dinamikus tárolási megoldás, melyben teljesen új módszert használunk a gépen belül, egymástól független biztonsági zónák meghatározásával. Ennek köszönhetően sokkal dinamikusabb lett a tálcák mozgatása és cseréje a kezelőnyílásnál, belső ajtó alkalmazása nélkül.

Az új, görgős megvezetésű, kompakt méretű tálcamozgató lift segítségével a tálcák gyorsabban és csendesebben kezelhetők. A rövidebb idő alatt lezajló tálcaváltás és a jobb teljesítmény eredményeképpen az árukezelés pontos, hatékony és gyorsabb. Árukigyűjtés közben a Tornado UHD elő tudja készíteni a következő tálcát. Ez különösen hatékony kötegelt árukigyűjtés esetén.

Tornado UHD Storage Machine

Moduláris felépítésének köszönhetően különböző szélességben, mélységben és magasságban elérhető – szinte minden igénynek megfelelően testre szabható. Egyszerű szerkezetének köszönhetően pedig megbízható és alacsony karbantartás-igényű.

A hagyományos tárolási megoldásokhoz képest majdnem 75%-kal kevesebb helyet foglal, működtethető önállóan, de akár több gép is összeköthető egymással.

Az akár 70%-kal csökkentett kigyűjtési hibaszám mellett a még hatékonyabb árukigyűjtés érdekében az intelligens vezérlőrendszer akár arra is képes, hogy a legaktívabb tálcákat a kezelőablak közelében helyezze el, ezzel jelentősen lerövidítve a várakozási időket.

A Tornado UHD rendszer a Windows alapú TCPlus szoftverünkkel vezérelhető, ami egyszerűen összeköthető meglévő WMS vagy ERP rendszerével, így a gép az Ön hálózata részévé válhat.

A TORNADO UHD legfőbb előnyei:

Tornado UHD Storage Machine

  • Akár 75%-kal kevesebb helyet foglal
  • Nagyobb sebesség, alacsonyabb zajszint
  • Két tálcapozíció a kezelőnyílásban
  • Zöld technológia – alacsonyabb energiafogyasztás
  • Több kezelőnyílással a raktár különböző szintjeiről is kezelhető
  • Hatékony és pontos árukigyűjtés
  • Rövidebb rendelés-feldolgozási idő
  • A Windows alapú WMS rendszernek köszönhetően egyszerűen a meglévő IT környezetbe integrálható

A Tornado UHD függőleges, liftes tárológép a legjobb választás azok számára, akik mindenféle termék elhelyezésére keresnek rugalmas megoldást. Segítségével nem csupán a raktári munkafolyamatok gyorsulnak fel, de új szintre emelkedik a biztonság is.

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, ha bővebb tájékoztatást szeretne kapni az új Tornado UHD tárológépről és arról, hogy az hogyan változtathatja meg az Ön munkáját.

Related news
Latest news