Skip to main content

Megoldásainkat az Ön igényeinek megfelelően fejlesztjük

A Gonvarri Material Handling minden olyan termékkel, megoldással és kiegészítővel rendelkezik, amire szüksége lehet a raktárában rendelkezésre álló összes terület legjobb kihasználásához.

Legyen szó egy új épületről, felújításról vagy átalakításról, a Constructor Group a logikus választás, ha megbízható, idő- és költséghatékony tárolási megoldásra van szüksége.

Mit szeretne tárolni?
Válasszon az alábbi lehetőségek közül. Amennyiben nem találta meg amit keres, mindenképpen vegye fel velünk a kapcsolatot.

Raklapos állványmegoldások

Pallet racking that can be configured in a variety of ways and systems, depending on our customer's requirements and pallet load.

Bővebben…
Polcos állványok

Legyen szó akár többszintes vagy gördíthető kivitelről, polcrendszerink széles választéka tökéletes megoldás kisebb méretű dolgok raktárakban és kigyűjtési területeken történő tárolására, rendszerezésére és azonosítására.

Bővebben…
Tárológépek

Amennyiben Ön raktározással vagy tárolással foglalkozik, tudja, hogy mennyire számít minden négyzetméter.

Bővebben…
Karos állvány

Ha biztonságos, áttekinthető tárolási megoldást keres hosszú és nehéz árui számára, próbálja ki méretre gyártott karos állványainkat.

Bővebben…
Terület-optimalizálás

Az üzleti munkafolyamatok és az általános hatékonyság fokozásának központi eleme leggyakrabban egy első osztályú munka- és tárolási környezet kialakítása.

Bővebben…
Kiegészítők

Annak biztosítása, hogy raktára megfelel a legfrissebb jogszabályoknak, kulcsfontosságú a zökkenőmentes működés és a dolgozók biztonsága érdekében.

Bővebben…