Skip to main content

A Dexion megoldása az Agrimarket számára

Agrimarket, Finnország

Áttekintés

Ügyfél: Agrimarket
Helyszín: Finnország
Igénybe vett termékek és szolgáltatások: P90 raklapos állvány, karos állvány, HI280 hagyományos és többszintes polcrendszer, Optim üzletberendezés

Ügyféligény

Agrimarket, Finland

Az Agrimarket Finnország vezető mezőgazdasági és kertészeti termékekkel, gépekkel, eszközökkel foglalkozó boltellátó hálózata. Szerettek volna megoldást találni az általuk forgalmazott, több 1000 különféle méretű és formájú, barkácsáruházi termékektől az építőipari gépekig terjedő termékválasztékuk bemutatására és tárolására. A tárolóeszközöknek rugalmasan átalakíthatónak kellett lenniük a szezonálisan változó árukészlethez igazodva. Emellett jól is kellett mutatniuk, hiszen ezeket használták a raktáron kívül az ügyféltérben is.

Az Agrimarket felkérte a Dexiont, hogy a saját üzletberendezés tervező csoportjával együttműködve dolgozzanak ki jól használható tárolási megoldásokat.

A Dexion megoldása

Számos tárolóeszköz alkalmazására volt szükség a boltok, raktárak és szabadtéri területek egyedi igényeinek való megfelelésre. Felhasználtak üzletberendezéseket, raklapos állványokat és karos állványokat.

Agrimarket, Finland

Az Optim üzletberendezési rendszer ideális alapot biztosított a rendkívül széleskörűen használható kiegészítőknek köszönhetően. Ez a megoldás állványkeretekből, nagy fesztávú gerendákból és polcokból épül fel és a sokféle kiegészítők lehetővé teszik még a legkülönlegesebb termékek egyszerű bemutatását is. Egyes termékcsoportnak testreszabott felületet biztosít. Ilyen többek között az ajtótároló, posztertároló, lópokróc vagy nyeregtároló állvány. A szabadtérben történő tárolásra az Optim horganyzott termékei alkalmasak, mert ellenállóbbak a környezeti hatásokkal és a nedvességgel szemben.

A P90 raklapos állvány korábban is jól bevált például lemezek és bútorlapok tárolására. Az állványok 3 m magasak lehetővé téve a termékek alsóbb szinteken történő bemutatását, a felső szinteken pedig azok tárolását. A gördíthető és többszintes polcos állványoknak köszönhetően maximális a helykihasználás. A sorvégi bemutatópanelek pedig alkalmasak a promóciós termékek kihelyezésére. 

A végeredmény

Az Agrimarketnek szállított különböző tárolási megoldások nem csak a termékek esztétikus bemutatását és értékesítését teszik lehetővé, de a segítségükkel maximálisan kihasználható a rendelkezésre álló tárolóterület.

Az Agrimarket Finland-ról

Az Agrimarket lánc egy országos üzlet- és szolgáltató hálózat .Tagjai a Hankkija Oy, az Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, a Suur-Seudun Osuuskauppa és a Kymenlaakson Agrimarket Oy.