Skip to main content

Új magasságokban jár az Augsburg a Dexion innovatív megoldásaival 

Augsburg International, Románia

Áttekintés

Ügyfél: Augsburg International
Helyszín: Románia
Igénybe vett termékek és szolgáltatások: emelvény, és többszintes polcos állvány

Ügyféligény

Multi-tier, AugsburgAz Augsburg folyamatosan nagy raktárkészletet tart, de a termékeit nem tárolta optimálisan, ez gátat szabott a hatékony működésnek és az esetlege fejlődésnek. Az Augsburg rájött, hogy ha egy praktikusabb kialakítású raktárt használhatna, hatékonyabbá tehetné folyamatait és egyúttal elő is készülhetne a jövőbeni növekedésre.

A Dexion megoldása

Az Augsburg a feladat megoldására a Dexiont választotta nemzetközi hírneve miatt és mivel széleskörű tapasztalattal rendelkezik a hasonló területeken, valamint mert az általa javasolt raktárátalakítás gyakorlati előnyökkel kecsegtetett számukra.

A Dexion hagyományos raklapos és polcos állványai mellett a projekt fénypontja egy többszintes rendszer volt, emelvényszintekkel. A Dexion ezen felül az Augsburg igényeihez igazított, egyedi kiegészítőket is szállított: speciális raklapfeladó kapukat a raklapok emelvényre juttatásához, valamint saját gyártású lépcső- és korlátrendszert.

A Dexion megoldásának előnyei:

  • Költséghatékony és gyors kivitelezés
  • A raktár teljes belmagasságának kihasználása
  • Garantáltan gyors, hatékony és pontos árukezelhetőség minden termékcsoport esetén
  • A raktárfejlesztés során nem kellett megszakítani a munkavégzést
  • Az emelvénnyel és a hatékonyabb raklapos és polcos állványelrendezéssel maximális tárolókapacitást értek el az épületen belül
  • Stabil alapot biztosít egy megbízható logisztikai lánc kidolgozása számára.

A végeredmény

Multi-tier, Augsburg

A Dexion magas minőségű megoldása segítségével fokozta az Augsburg raktárának hatékonyságát és egyúttal ergonomikusabb körülményeket teremtett dolgozóinak. A feladatot rövid idő alatt és rendkívül költséghatékonyan oldották meg.

Az Augsburg-ról

Az Augsburg International az egyik legnagyobb autóalkatrész, kenőanyag, műhelyberendezés és -kiegészítő importőr. Romániában 320 alkalmazottal, egy 150 járműből álló flottával, egy központi és 28 regionális raktárral piacvezető gyári- és utángyártott alkatrész-kereskedő és több, mint 8 millió termékből álló raktárkészlettel rendelkezik.

http://www.augsburg.ro