Skip to main content

A Dexion kidolgozta a Bakker számára az optimális tárolási megoldást

Bakker Transport and Warehousing, Hollandia

Áttekintés

Ügyfél: Bakker Transport and Warehousing
Helyszín: Hollandia
Igénybe vett termékek és szolgáltatások: gördíthető raklapos állvány (MOVO)

bakker transport nlÁttekintés

A Bakker Transport and Warehousing gyors piaci fejlődést tapasztalt és nyilvánvalóvá vált számára, hogy egy új disztribúciós központra van szüksége annak érdekében, hogy meg tudjon felelni a növekvő elvárásoknak és fenn tudja tartani megbízható logisztikai hálózatát.

A Dexion megoldása

A Bakker a Dexion közreműködésével rendezte be jelenlegi, 17 éve hatékonyan működő disztribúciós központját, így magától értetődő volt, hogy ismét őket kérjék fel.

Más projektektől eltérően először a Dexion tett javaslatot a raktár elrendezésére és az épületet csak ezt követően tervezték meg köré. Ennek köszönhetően a nagy belmagasságú épületbe telepített gördíthető raklapos állványrendszer (MOVO) függőleges és vízszintes irányban is kihasználja a rendelkezésre álló teret. Így a csaknem a mennyezetig érő MOVO összesen 12500 raklap számára biztosít férőhelyet.

A Dexion megoldása – ahogy a korábbiakban is – ebben az esetben is tökéletesen megfelelt a Bakker igényeinek.  Praktikus és költséghatékony, megfelelő kapacitást nyújt a Bakker számára és lehetőséget biztosít a jövőbeni bővítéshez.

bakker transport nl

A Dexion megoldásának előnyei:

  • Optimális megoldás, melynek segítségével a teljes raktárépület kihasználható
  • Az új épület a jövőbeni fejlődés feltételeinek megteremtése mellet a Bakker jelenlegi igényeinek megfelelő kapacitást biztosít
  • Költséghatékony és gyors kivitelezés
  • Garantáltan gyors, hatékony és pontos árukezelhetőség minden termékcsoport esetén
  • Maximális tárolókapacitás az épületen belül
  • Stabil alapot biztosít egy megbízható logisztikai lánc kidolgozása számára.

A végeredmény

“A Bakker különösen jó tapasztalatokkal rendelkezett a Dexion megoldásaival az elmúlt 17 évben. Amikor megszületett a stratégiai döntés a bővítésről, egyértelmű volt, hogy ismét a Dexion megbízható, gördíthető raklapos állványrendszerét kell választanunk."Anne Baker tulajdonos, Bakker Transport and Warehousing

A Bakker Transport & Warehousing-ról

A Bakker Transport and Warehousing egy modern, szárított, hűtött és mélyhűtött tárolásra specializálódott, nemzetközi szállítmányozó vállalat.

http://www.bakker-logistiek.nl