Skip to main content

A Constructor felpumpálja a Bekö Bil gumiabroncs-tároló kapacitását

Bekö Bil, Svédország

Áttekintés

Ügyfél: Bekö Bil
Helyszín: Göteborg / Svédország
Igénybe vett termékek és szolgáltatások: Függőleges gumiabroncs-tároló, széles fesztávú polcos állvány, gördíthető gumiabroncs-tároló állvány, gördíthető HI280 polcos állvány

Ügyféligény

Az új előírásoknak megfelelően Svédországban minden autót két garnitúra – egy nyári és egy téli – gumiabronccsal kell ellátni. Ez megnövelte a gumiabroncs-tároló megoldások iránti keresletet, ezért a Bekö Bil autókereskedő cég is úgy döntött, hogy beruház egy új, modern kerékszerelő műhelybe.

A vállalat úgy döntött, hogy a kerékszerelő műhelyét egy új építésű, a meglévővel összeköttetésben álló épületbe telepíti. Bár a rendelkezésre álló hely korlátozott volt, szerették volna azt a lehető legjobban kihasználni.

A Bekö és a Constructor között már volt együttműködés a korábbiakban, így kézenfekvő volt, hogy most is rájuk esett a választás.

A Constructor megoldása

beko bil, se

A korlátozott hely és az eltárolandó termékek nagy száma egyértelművé tette, hogy a Constructor gördíthető gumiabroncs-tároló állványa lesz a megoldás.

A hagyományos tárolási módokkal szemben a gördíthető gumiabroncs-tároló állványok szignifikánsan nagyobb tároló felületet biztosítanak, és ideális választást jelentenek szűkös helyek vagy magas négyzetméterenkénti csarnokárak esetén.

A gördíthető HI280 polcos állvány elemeiből felépülő rendszer elhelyezhető akár a meglévő padozatra is, így ez egy egyszerű és költséghatékony megoldás. További előnyei:

  • Elektromos vagy kézi hajtás
  • Tömör tárolási mód
  • Gyors hozzáférés
  • Akár egészen nagy blokkok és kiépíthetők

A Bekő műhelyébe 120 m2-re 7 db, 10 m hosszú, kézi hajtású kocsi és egy fix állvány került. Ez a mérettől függően, 3780-4800 db gumiabroncs tárolását tette lehetővé 7 szinten.

A végeredmény

A Constructornak nagyon nagy tapasztalata van az ehhez hasonló, speciális projektek területén. Ezért dolgoztak ki célirányosan gumiabroncsok tárolására alkalmas megoldást, amit tökéletesen a Bekö precíz igényeihez igazítottak. A rendszer négyzetméterenként 40 gumiabroncs tárolását teszi lehetővé, ami nagyon hatékony.

A BEKÖ Bil-ről

A Bekö Bil nagy autómárkák, úgy mint a SAAB, Chevrolet, Opel és Subaru vezető autókereskedője a svédországi Göteborgban.