Skip to main content

A Boots nagy előnyre tesz szert a Constructor kulcsrakész raktári megoldásával

 

Boots Group, Egyesült Királyság

Áttekintés

Ügyfél: Boots Group
Helyszín: Egyesült Királyság
Igénybe vett termékek és szolgáltatások: raklapos állvány, push back raklapos állvány

Ügyféligényboots uk

A Boots ügymenetének felülvizsgálatát követően azt a stratégiai döntést hozta, hogy konszolidálja kiskereskedelmi ellátó hálózatát és ezzel egyidejűleg automatizálja központi raktárát.
Az ambiciózus projekt egyik legjelentősebb része az volt a Boots számára, hogy kidolgozzon egy gyors kigyűjtési folyamatot a 100 legfontosabb terméke számára. Ehhez meglévő raktáruk egyik 5000 m2-es területét alakították át.

A Constructor megoldása

A Constructor olyan megoldást dolgozott ki, melynek segítségével maximálisan kihasználható volt a meglévő épületben rendelkezésre álló hely. Egy egyszintes push-back raklapos állvány alatt alakítottak ki egy kigyűjtő-folyosót, amiből szintén dinamikus raklaptároló csatornákat kezeltek.

Az új létesítmény heti 6 napon keresztül üzemel, pelenkáktól kezdve, ropogtatni valókon át üdítőkig mindenféle terméket forgalmaznak benne. A kigyűjtött cikkeket görgős konténerbe (Roco) helyezve mozgatják és kb. 2000 konténert használnak naponta. Ezzel a megoldással erőfeszítés nélkül tudják kezelni a különböző súlyú árukat.

A Boots versenyeztetési eljárás során választotta ki a Constructor, aki maradéktalanul teljesítette az elvárásokat a legfontosabb 100 termék lehető leggyorsabban történő kigyűjtési folyamatának kidolgozásával.

A Constructor megoldásának előnyei:

  • Garantáltan gyors, hatékony és pontos árukezelhetőség minden termékcsoport esetén
  • Automatizált kigyűjtés az Egyesült Királyságbeli kereskedelmi ellátó hálózat 100 legfontosabb terméke számára
  • Maximális kigyűjtési kapacitás az épületen belül
  • Stabil és fejlett alapot biztosít egy megbízható logisztikai lánc kidolgozása számára
  • A Constructorral való együttműködés egy minden igényt kielégítő, hatékony megoldást biztosít. 

 

boots ukA Boots döntése, hogy a Constructorra esett a választása nagyon sikeresnek bizonyult és ennek köszönhetően a lehető leghatékonyabban folyik a mindennapi árukigyűjtés. A kulcsrakész megoldás segítségével a Boots meg fog tudni felelni a következő évtizedek elvárásainak.

A végeredmény

“A Bootsnak azért esett a Constructorra a választása, mert versenyképes árú és kivitelű termékeivel kulcsrakész megoldást tudott szállítani. A Constructor kiemelkedő ismeretekkel rendelkezik, melyek nagyban hozzájárultak az egész projekt sikeres lebonyolításához.” - Dominic Reilly, projektvezető, Boots Group.

A Boots-ról

A Boots egészségügyi és szépségipari termékek vezető forgalmazója az Egyesült Királyságban. Több mint 2500 üzlete van helyi patikáktól nagy egészség- és szépségáruházakig.

www.boots-uk.com