Skip to main content

A Dexion megoldja a Coppens haleledeleinek tárolását   

Coppens International, Németország

Áttekintés

Ügyfél: Coppens International
Helyszín: Hollandia / Nettetal, Németország
Igénybe vett termékek és szolgáltatások: Hagyományos, soros raklapos állvány

Ügyféligény

A Coppens International haltápok fejlesztésével, gyártásával és értékesítésével foglalkozik. A Helmondban, Hollandiában található székhelyük mellett, van egy kutató központjuk a szintén holland Valkenswaardban is. A vállalat nemrégiben áthelyezte a tervezési, szállítmányozási és nyersanyagbeszerzési részlegeit a németországi Nettetalban található, új gyártóközpontjába.

coppens international de

A termelési terület kialakítását követően, figyelmüket a tárolásra fordították. A Coppens olyan beszállítót keresett, aki a szükséges raktári állványokon felül az azokat kiszolgáló targoncák beszerzésében is tud segíteni. A Dexionhoz fordultak tanácsért.

A Dexion megoldása

A raklapállványok szakértőjeként a Dexion tudja, hogy az ügyfelek problémamentes, egyszerű megoldást keresnek. Azonban hosszú éves tapasztalatuk azt mutatta, hogy gyakran jobb eredményt lehet elérni, ha két külön beszállító van, akik kívülről-belülről jól ismerik a saját termékeiket. Ezért a Dexion azt javasolta a Coppensnek, hogy válassza külön a raktári állványok és a targoncák beszerzését. Így ugyanis számos előnyre tehet szert, mert mindenki a saját területének specialistájaként tud versenyképes ajánlatot tenni, valamint lerövidülnek a kommunikációs csatornák, egyúttal lecsökkentve a hibák valószínűségét.

coppens international de

A végeredmény

A Coppens felismerte a két külön beszállító nyújtotta előnyöket. A raktári állványokat a Dexion szállította, míg a targoncákat egy arra specializálódott cég. Ez a megközelítés a Dexion és a targoncabeszállító hatékony együttműködéséhez vezetett és a munka a Coppens számára optimális végeredménnyel zárult.

A Coppens-ről

A Coppens Internationalt 1993-ban alapították és jelenleg a világ több, mint hatvan országába exportál haleledelt. Magas minőségű haletetési programokat fejleszt szinte az összes tenyészett halfaj összes fejlődési szakasza számára és nemrégiben elnyerte a felelősségteljes tenyésztésért járó ASC minősítést.