Skip to main content

Hála a Constructornak, a DF Århus kettős győzelmet aratott

Danske Fragtmænd, Dánia

Áttekintés

Ügyfél: Danske Fragtmænd (DF)
Helyszín: Århus / Dánia
Igénybe vett termékek és szolgáltatások: hagyományos raklapos állvány, térelválasztó rendszer, csarnokiroda

Danske, DK

Ügyféligény

A Danske Fragtmænd (DF) belföldi csomag- és áruszállítással foglalkozik, valamint ideiglenes raktári tárhelyet biztosít más cégek számára.

A logisztikai központjuk Dánia második legnagyobb városa,Århus közelében található. Ez egy célirányosan felépített, 7 épületből álló létesítmény, amiből hármat megvásárolt a DF. Összesen 106000 m2-rel rendelkeznek, ez látja el a raktár, terminál, adminisztráció és hosszú anyag tárolásának minden funkcióját.

Minden raktárban másfajta termékeket kezelnek és olyan raklapos állványrendszerre volt szükség, ami alkalmas az összes típus elhelyezésére. Áthelyezhető csarnokirodákra is szükségük volt, hogy gördülékenyen dolgozhassanak az egyes területeken.

A DF a Constructor Dániát választotta a kivitelezéshez.

A Constructor megoldása

Mivel a Constructor portfoliójában megtalálható a raklapos állvány és az áthelyezhető csarnokiroda is, azonnal el tudták kezdeni a munkát.

Danske, DK

Raklapos állvány: 7,5 m magas P90 raklapos állványt építettek 11000 raklap számára. A telepített állványok bővíthetőek, így a későbbiekben egy új szint beépítésével lehetővé válik további 2500 raklap elhelyezése. Ezáltal akár 125000 tonna áru tárolására lesz mód. 

Irodák: A Constructor összesen 14 db csarnokirodát szállított. Ezek egyszerűen összeszerelhetőek, így a felállítást követően azonnal használatra készek. Egy, kettő vagy akár háromszintes elrendezés is megoldható egy önhordó acélemelvény közbeiktatásával.

A végeredmény

"A raklapos állványok és a csarnokirodák kombinációjával duplán nyertünk. A raklapos állványok rengeteg tárhelyet az irodák pedig biztonságos és csendes munkakörnyezet biztosítanak számunkra.”

A DF-ről

A Danske Fragtmænd három önálló jogi személyiségből áll; Fragtmænd Holding A/S, Danske Fragtmænd a.m.b.a. és 60 független fuvaros cég. Ők együttesen 1600 járművel végzik a napi szintű belföldi szállítási tevékenységet.